Ginekologia estetyczna - opinie o Tourmedica.pl

  • "Szybki kontakt, bardzo miła. Wszystko przejrzyście opisane, super."

    OPINIA PACJENTA:
    Klaudia (Kraków, 11.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka to super doradca! Wytlumaczyla mi wszystko, doradzila najlepszego lekarza i umowila mnie na wizytę. Po operacji zadzwoniła do mnie i spytała czy wszystko poszło dobrze. Gorąco polecam Panią Agnieszkę"

    OPINIA PACJENTA:
    Pati (Gdańsk, 07.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo miła, służąca radą, zaangażowana."

    OPINIA PACJENTA:
    Agata (Lublin, 02.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka udzieliła mi wszystkich niezbędnych informacji dopasowując jednocześnie termin zabiegu do moich potrzeb. Na bierząco otrzymywałam informacje o ewentualnych zmianach. W kontakcie zarówno przed jak i po zabiegu. Miła i bardzo pomocna."

    OPINIA PACJENTA:
    Beata (Częstochowa, 31.07.2018)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję bardzo jak będę mieć pytania na pewno skorzystam z pani wiedzy. Jest pani przemiła, bardzo mi pani pomogła, jeszcze raz bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie"

    OPINIA PACJENTA:
    Dagmara K (Poznań, 14.12.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko, ja Pani bardzo, bardzo dziękuję. Na pewno jeśli będę coś potrzebowała zadzwonię do Pani."

    OPINIA PACJENTA:
    Anna D (Warszawa, 03.11.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka to naprawdę fantastyczna doradczyni w 100% spełniająca wszystkie wymagania pacjenta."

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka G (Kraków, 27.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzień dobry Pani Aniu. Nie mogę teraz rozmawiać. Szkoda, ze nie udało się zorganizować zabiegu, ale widziałam jak bardzo się Pani starała, za co serdecznie dziękuje. Tak, poproszę o zarezerwowane dla mnie konsultacji"

    OPINIA PACJENTA:
    Aleksandra K (Katowice, 19.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dziękuje za trud i zaangażowanie. Pani pomoc jest dla mnie nieoceniona. Sama bym sobie nie poradziła. Życzę wszystkiego dobrego. Pozdrawiam serdecznie"

    OPINIA PACJENTA:
    Katarzyna W (Warszawa, 24.07.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dziekuje za mila i profesjonalna obsluge. Pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia."

    OPINIA PACJENTA:
    Agata T (USA, 20.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska