Ginekologia estetyczna - opinie o Tourmedica.pl

  • "Dziękuję bardzo jak będę mieć pytania na pewno skorzystam z pani wiedzy. Jest pani przemiła, bardzo mi pani pomogła, jeszcze raz bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie"

    OPINIA PACJENTA:
    Dagmara K (Poznań, 14.12.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko, ja Pani bardzo, bardzo dziękuję. Na pewno jeśli będę coś potrzebowała zadzwonię do Pani."

    OPINIA PACJENTA:
    Anna D (Warszawa, 03.11.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka to naprawdę fantastyczna doradczyni w 100% spełniająca wszystkie wymagania pacjenta."

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka G (Kraków, 27.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzień dobry Pani Aniu. Nie mogę teraz rozmawiać. Szkoda, ze nie udało się zorganizować zabiegu, ale widziałam jak bardzo się Pani starała, za co serdecznie dziękuje. Tak, poproszę o zarezerwowane dla mnie konsultacji"

    OPINIA PACJENTA:
    Aleksandra K (Katowice, 19.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dziękuje za trud i zaangażowanie. Pani pomoc jest dla mnie nieoceniona. Sama bym sobie nie poradziła. Życzę wszystkiego dobrego. Pozdrawiam serdecznie"

    OPINIA PACJENTA:
    Katarzyna W (Warszawa, 24.07.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dziekuje za mila i profesjonalna obsluge. Pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia."

    OPINIA PACJENTA:
    Agata T (USA, 20.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziekuje bardzo za pomoc, jak zawsze mila wspolprace i tempo blyskawicy :) Pozdrowienia z UK :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Małgorzata W. (UK, 23.03.2017)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam serdecznie .Dziekuje bardzo, trafiłam bez problemu, lekarz Super. Bardzo Pani dziekuje za zainteresowanie."

    OPINIA PACJENTA:
    Milena B. (DE, 02.03.2017)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Hello I have been trying to send this email to dr barwijuk and his team at medifem but the email on the card medifem pl isn't working please could you send this message to medifem for me please Joanne thank you for all your help with this clinic Joanne"

    OPINIA PACJENTA:
    Joanne B. (Wielka Brytania, 18.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Paulina K., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam i Dziękuję za odpowiedz Pani Aneto ;-) jest Pani uprzejma i odpisuje na moje maile,,, Oczywiście cieszę się ze mogę się zapisać na wizytę - jest doskonała. Naprawdę bardzo Dziękuję ;-) z poważaniem"

    OPINIA PACJENTA:
    Beata Cz. (Zawiercie, 20.05.2016)
    ZABIEG:
     
    Aneta, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.