Konsultacje - opinie o Tourmedica.pl


  • "Boże! Jak to dobrze, że ja na panią trafiłam.... Kochana jest pani! Dużo miłości życzę, dużo szczęścia, wszystkiego najlepszego!"

    OPINIA PACJENTA:
    Alicja N. (Szczecin, 29.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Justyna Cz., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bylem na wizycie, wszystko dobrze , wizyta przebiegla w milej atmosferze. Teraz tylko wizyta i wszystko bd ok . Dziekuje Tourmedice oraz Pani , Pani Agnieszko za pomoc ;)"

    OPINIA PACJENTA:
    Piotr P. (Częstochowa, 08.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Cudowny lekarz i bardzo jej pomógł" . Pan z Warszawy, który ja umawiał do lekarza też bardzo w porządku ( jam to, nie chwaląc się uczynił :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Danuta D. (Poznań, 28.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Konsultacja ortopedyczna przebiegła bardzo milo ,lekarz miły i dostarczył wszelkie informacje na temat stanu mojego zdrowia."

    OPINIA PACJENTA:
    Liliana O. (Lublin, 19.09.2016)
    ZABIEG:
     
    Halina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję za doradzenie w spr. ortopedy. Skorzystałem z wizyty, teraz czekam na kontakt czy mogę mieć zabieg."

    OPINIA PACJENTA:
    Michał K. (Łódź, 01.09.2016)
    ZABIEG:
     
    Angelika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam serdecznie,właśnie miałam niekłamaną przyjemność rozmawiać z Państwa konsultantką Panią Izabelą. Dawno nie spotkałam się z tak pozytywną, miłą i przede wszystkim kompetentną osobą.Zwracanie uwagi na jakość obsługi to moje "zboczenie" zawodowe.Długie lata pracowałam jako specjalista ds. zarządzania jakością w ogromnej firmie i między innymi oceniałam rozmowy konsultantów. Wiem na czym polega ich ciężka praca, znam ją z zewnątrz i od środka :-) Życzyłabym sobie i innym, aby zawsze ich sprawami (często niełatwymi) zajmowały się tak przemiłe osoby jak Pani Iza. Tutaj wszystko było na swoim miejscu: właściwy dobór słów, empatia, uśmiech, wywiązanie się ze złożonych obietnic czyli wykonanie obiecanego telefonu zwrotnego. Moja sprawa została załatwiona perfekcyjnie. Naturalność i sposób w jaki Pani Iza prowadzi rozmowę powinien być wzorem dla innych.Jeszcze raz serdecznie dziękuję za podejście i pomoc w rozwiązaniu sprawy z którą zadzwoniłam, zwłaszcza, że wcześniej rozmawiałam z kilkoma innymi instytucjami medycznymi, których pracownicy reprezentowali tak mierny poziom obsługi, że w pewnym momencie opadły mi po prostu ręce. Mam nadzieję, że doceniają Państwo pracę Pani Izy. Zasługuje na to."

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka F. (Siemianowice Śląskie, 11.05.2016)
    ZABIEG:
     
    Izabela, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję bardzo za bardzo miły i szybki proces rejestracji."

    OPINIA PACJENTA:
    Kamil D. (Warszawa, 06.05.2016)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Kochana Pani Karolino, wszystko się udało, czekamy teraz na operację. Dziękuję Pani za pomoc i serce. Życzę Pani wszystkiego dobrego"

    OPINIA PACJENTA:
    Jolanta S. (Manchester, 29.04.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina G., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuje Pani serdecznie. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc i Pani profesjonalizm. To była przyjemność z Panią rozmawiać. Z wyrazami szacunku"

    OPINIA PACJENTA:
    Ewa G. (Wieliczka, 19.04.2016)
    ZABIEG:
     
    Anna K., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam. W chwili obecnej czuje się dobrze.zabieg przebiegł szybko i bezboleśnie. Mam nadzieje ze rana się zagoi i będzie dobrze. DZIĘKUJĘ ZA FACHOWA POMOC:)"

    OPINIA PACJENTA:
    Anna S. (Dębica / Katowice, 03.02.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska