Leczenie ginekomastii - opinie o Tourmedica.pl


  • "Odpowiednia osoba na tym stanowisku. Pełny profesjonalizm. A przy tym indywidualne podejście do pacjenta"

    OPINIA PACJENTA:
    Paweł (Wrocław, 05.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka wykonała swoją prace z czego jestem bardzo zadowolony i cieszę się że to właśnie na nią trafiłem. Profesionalne a zarazem troskliwe podejście do sprawy."

    OPINIA PACJENTA:
    Adrian (Wrocław, 24.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Szybko, konkretnie, zero problemów."

    OPINIA PACJENTA:
    Krzysztof (Kraków, 26.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo miła pani, zawsze wyczerpująco wyjaśnia wszelkie informacje"

    OPINIA PACJENTA:
    Ignacy (Wrocław, 18.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dobry kontakt oraz dbanie o opinie i potrzeby klientów"

    OPINIA PACJENTA:
    Mateusz (Warszawa, 20.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuje za bardzo sympatyczne i pomocne podejście! :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Bartosz M (Łaziska Górne, 31.10.2017)
    ZABIEG:
     
    Ewa, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Hey Karolina, everthing is fine and i'am enthusiastic from the professionell and friendly Team. All members did a very great and quality job. I am grateful that i choose the AMC Clinic. Thank you and all the best for you Karolina. You did a great job. Christian"

    OPINIA PACJENTA:
    Christian B. (Niemcy, 29.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuje bardzo za udzielone informacje. niezwykle miła i przydatna pomoc. Dziękuję.na pewno się odezwie"

    OPINIA PACJENTA:
    Mateusz (Kraków, 01.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzień dobry! Tak, do zabiegu doszło u doktora Sławomira Stępniewskiego 1 września. Jestem baaaaardzo zadowolony z operacji. Koszta duże też nie były ale ponad wszystko, opieka doktora Stępniewskiego jest niesamowita. Doktor poświęca mi bardzo dużo czasu, mam darmowe wizyty u doktora wtedy kiedy tylko mi pasuje. Powiem szczerze Pani Agnieszko, polecam każdemu zabieg u Pana Stępniewskiego. Bardzo dziękuje Pani za namiary do Pana Sławomira. W razie pytań, proszę pisać :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Jarosław S. (Poznań, 31.08.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Prawie zapomniałem :) Czuję się świetnie. dziękuję"

    OPINIA PACJENTA:
    Roman Z. (Wrocław, 30.08.2016)
    ZABIEG:
     
    Anna O., Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska