Leczenie ginekomastii - opinie o Tourmedica.pl


  • "Pani Agnieszka super wie jak to wszystko ustawić od A do Z"

    OPINIA PACJENTA:
    Robert (Częstochowa, 09.01.2020)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Gdyby nie pani Agnieszka to do mojego zabiegu by w ogóle nie doszło. Wszystko zostało załatwione droga mailowa i telefonicznie gdyż mieszkam poza granicami Polski. Jestem naprawdę wdzięczny za jej anielska cierpliwość i za to ze tyle mi pomogła przy załatwianiu zabiegu. Wiem ze w przyszłości będę mógł się do niej zwrócić żeby umówić się na inne zabiegi jeżeli będzie taka potrzeba."

    OPINIA PACJENTA:
    Adrian (Wrocław, 30.12.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Odpowiednia osoba na tym stanowisku. Pełny profesjonalizm. A przy tym indywidualne podejście do pacjenta"

    OPINIA PACJENTA:
    Paweł (Wrocław, 05.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka wykonała swoją prace z czego jestem bardzo zadowolony i cieszę się że to właśnie na nią trafiłem. Profesionalne a zarazem troskliwe podejście do sprawy."

    OPINIA PACJENTA:
    Adrian (Wrocław, 24.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Szybko, konkretnie, zero problemów."

    OPINIA PACJENTA:
    Krzysztof (Kraków, 26.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo miła pani, zawsze wyczerpująco wyjaśnia wszelkie informacje"

    OPINIA PACJENTA:
    Ignacy (Wrocław, 18.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dobry kontakt oraz dbanie o opinie i potrzeby klientów"

    OPINIA PACJENTA:
    Mateusz (Warszawa, 20.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuje za bardzo sympatyczne i pomocne podejście! :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Bartosz M (Łaziska Górne, 31.10.2017)
    ZABIEG:
     
    Ewa, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Hey Karolina, everthing is fine and i'am enthusiastic from the professionell and friendly Team. All members did a very great and quality job. I am grateful that i choose the AMC Clinic. Thank you and all the best for you Karolina. You did a great job. Christian"

    OPINIA PACJENTA:
    Christian B. (Niemcy, 29.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuje bardzo za udzielone informacje. niezwykle miła i przydatna pomoc. Dziękuję.na pewno się odezwie"

    OPINIA PACJENTA:
    Mateusz (Kraków, 01.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl