Leczenie otyłości - opinie o Tourmedica.pl


  • "Duża pomoc z tej pani strony pomogła mi wybrać odpowiednie zabieg już nawet przez telefon i dopasowała zabieg do mojego grafiku pracy"

    OPINIA PACJENTA:
    Krzysztof (Poznań, 30.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo przesympatyczna mila osoba .nigdy mi sie tak dobrze nierozmawiało .goraco polecam tą miała pania"

    OPINIA PACJENTA:
    Ewelina (Jelenia Góra, 26.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wszystko objaśnienie od początku do końca"

    OPINIA PACJENTA:
    Monika (Katowice, 06.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pełna informacja , zaangażowanie w sprawę"

    OPINIA PACJENTA:
    Anna (Łódź, 16.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pozdrawiam Panią Agnieszkę. Ekspresowo załatwia wszystkie formalności. Jest konkretna mila oraz profesjonalną."

    OPINIA PACJENTA:
    Ania B. (Polska, 23.04.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Serdeczna, kompetentna, udziela odpowiedzi na wszystkie pytania."

    OPINIA PACJENTA:
    Renata (Katowice, 03.04.2019)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzień dobry pani Agnieszko Chciałem tylko podziękować za wszystko co dla mnie zrobiłaś Jestem wdzięczny ogromnie za całe dobro Pozdrawiam gorąco i serdecznie Krzychu"

    OPINIA PACJENTA:
    Krzysztof M. (Łódź, 17.04.2018)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuje bardzo za miłą I profesjonalną pomoc. Pozdrawiam."

    OPINIA PACJENTA:
    Monika K (Warszawa, 30.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dear Karolina, Thank you so much for getting in touch with me again. Of course, I remember you. I must tell you that you provide a really wonderful and professional service."

    OPINIA PACJENTA:
    Josephine G (UK, 01.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska