Leczenie przepukliny - opinie o Tourmedica.pl


  • "Wspaniała i pomocą osoba, zawsze służąca pomocą np. gdy wystąpił mały problem z wizyta prze zabiegiem."

    OPINIA PACJENTA:
    Mateusz (Łódź, 23.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wszystko tak jak powinno byc"

    OPINIA PACJENTA:
    Artur (Komorowice, 16.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani bardzo miła i szybko umowila wizytę oraz odbierała później każde połączenie ode mnie w sprawie przelozenia wizyty bez żadnego problemu."

    OPINIA PACJENTA:
    Dawid (Lubin, 03.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Sumienna i operatywna pełne zawodostwo."

    OPINIA PACJENTA:
    Arek (Komorowice, 03.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dobry kontakt, ogromna pomoc w ustaleniu wszystkich szczegółów ."

    OPINIA PACJENTA:
    MIchał (Warszawa, 05.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo przyjemna i konkretna osoba. Na prośbę termin zabiegu ogarnięty bardzo szybko"

    OPINIA PACJENTA:
    Franciszek (Łódź, 26.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Otwarta, elastyczna, komunikatywna osoba potrafiąca dopasować rozwiązanie do potrzeb pacjenta."

    OPINIA PACJENTA:
    Witold (Komorowica, 18.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wszystko odbyło się miło i sprawnie oby więcej takich ludzi :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Sebastian (Wrocław, 04.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję Pani Agnieszko, otoczyła Pani nie tylko fachowa opieka mojego tatę ale też mnie i mamę, mogłyśmy cała dobę czuwać przy tacie. Pozdrawiamy jest Pani wspaniała osoba"

    OPINIA PACJENTA:
    Tadeusz (Komorowice, 10.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko jeszcze raz dziękuję za troskę o moje zdrowie( przepuklina pachwinowa) i bardzo profesjonalne podejście do petenta. Ale nie znając Pani, moje myśli skłaniają się bardzo ku temu, że jest Pani osobą na odpowiednim stanowisku i posiada właśnie to coś czego inni niestety nie posiadają."

    OPINIA PACJENTA:
    Łukasz A (Białystok, 27.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska