Leczenie przepukliny - opinie o Tourmedica.pl


  • "Bardzo dobry kontakt, ogromna pomoc w ustaleniu wszystkich szczegółów ."

    OPINIA PACJENTA:
    MIchał (Warszawa, 05.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo przyjemna i konkretna osoba. Na prośbę termin zabiegu ogarnięty bardzo szybko"

    OPINIA PACJENTA:
    Franciszek (Łódź, 26.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Otwarta, elastyczna, komunikatywna osoba potrafiąca dopasować rozwiązanie do potrzeb pacjenta."

    OPINIA PACJENTA:
    Witold (Komorowica, 18.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wszystko odbyło się miło i sprawnie oby więcej takich ludzi :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Sebastian (Wrocław, 04.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję Pani Agnieszko, otoczyła Pani nie tylko fachowa opieka mojego tatę ale też mnie i mamę, mogłyśmy cała dobę czuwać przy tacie. Pozdrawiamy jest Pani wspaniała osoba"

    OPINIA PACJENTA:
    Tadeusz (Komorowice, 10.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko jeszcze raz dziękuję za troskę o moje zdrowie( przepuklina pachwinowa) i bardzo profesjonalne podejście do petenta. Ale nie znając Pani, moje myśli skłaniają się bardzo ku temu, że jest Pani osobą na odpowiednim stanowisku i posiada właśnie to coś czego inni niestety nie posiadają."

    OPINIA PACJENTA:
    Łukasz A (Białystok, 27.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "I attended the appointment with professor Marek Ostrowski at the Mediklinika clinic. The staff were competent and professional so to the Doctor"

    OPINIA PACJENTA:
    Nicholas K. (Brighton, 24.10.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Jestem bardzo zadowolony z wizyty, wszystko przebiegło zgodnie z moimi oczekiwaniami, lekarza oceniam bardzo dobrze. Zainteresowanie i obsługa pacjenta na najwyższym poziomie. Lekarz podejmnie się zabiegu"

    OPINIA PACJENTA:
    Michał Sz. (Torun, 27.06.2016)
    ZABIEG:
     
    Kamil, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Po pierwszej wizycie u dr Chilmończyka został zaplanowany zabieg przepukliny, który przebiegł zgodnie z planem. Od tamtej pory jest wszystko w porządku, wróciłem do pracy zawodowej i jestem bardzo zadowolony z opieki medycznej, którą mi państwo zapewniliście. Chciałbym jeszcze dodać nie dość że zabieg został wykonany fachowo to i bardzo estetycznie. Z czego jestem niezmiernie zadowolony"

    OPINIA PACJENTA:
    Tomasz K. (Otwock, 03.02.2016)
    ZABIEG:
     
    Angelika, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska