Leczenie żylaków nóg - opinie o Tourmedica.pl


  • "Wizyta została szybko umówiona dodatkowo jeszcze SMS z przypomnieniem o wizycie"

    OPINIA PACJENTA:
    Paulina (Bydgoszcz, 13.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Sprawna miła osoba"

    OPINIA PACJENTA:
    Basia (Środa Wielkopolska, 06.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Uprzejma i mila pani. Bardzo szybko zorganizowała mi konsultacje u dr Lekstana w dogodnym dla mnie terminie."

    OPINIA PACJENTA:
    Maria (Katowice, 21.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Sympatyczna, ma przemiły głos. Bardzo pomocna."

    OPINIA PACJENTA:
    Ewa (Wrocław, 16.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzwonię, bo chciałem podziękować za załatwienie sprawy. Jest już po wszystkim i jest fajnie.Profesor jest człowiekiem godnym polecenia.Na pewno na Waszej stronie wstawię komentarz."

    OPINIA PACJENTA:
    Artur M (Częstochowa, 07.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Teraz jestem wspaniale poinformowana dziękuje Pani ślicznie i niedługo poproszę Panią o uzgodnienie terminu konsultacji i ewentualnego zabiegu miło się z Panią ,,rozmawiało" życzę wspaniałego weekendu ."

    OPINIA PACJENTA:
    Barbara B. (Łódź, 14.07.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam, zabieg przeprowadzony został w atmosferze pogawędki, bolało tak jakby komary kąsały moje kończyny, rekonwalescencja chwila moment, nogi jak nie moje, a lekarz przywraca wiarę w to, że ktoś jeszcze pamięta o przysiędze Hipokratesa :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Sławomir S. (Wrocław, 10.01.2017)
    ZABIEG:
     
    Angelika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Hi Karolina, I can confirm that the surgery did indeed take place and I was most impressed with the whole procedure. The staff were extremely helpful, friendly and very professional and they made the experience a very positive one. As for the help and advice that you provided, I cannot thank you enough for your recommendation and for resolving initial issues that I had, I am most grateful to you. I look forward to using your services again in the future. Kind regards."

    OPINIA PACJENTA:
    Tonie P. (Sevenoaks, UK, 07.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Ogolnie caly zabieg przebiegal w milej atmosferze , pan doktor sympatyczny i pewny tego co robi, opieka anestezjologiczna na wysokim poziomie, czulam, ze jestem pod dobra opieka. Po zabiegu moglam chodzic i normalnie funkcjonowac. Jak narazie jestem z efektow zabiegu zadowolona - male naciecia, nie ma blizn, dobrze sie goi (bez powiklan). Podziekowanie dla calego personelu."

    OPINIA PACJENTA:
    Stanisława M. (Police, 07.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo Pani dziękuję za odpowiedzi na moje liczne pytania, za profesjonalne podejście do mnie jako pacjenta i cierpliwość."

    OPINIA PACJENTA:
    Wioletta G. (Warszawa, 07.04.2016)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl