Liposukcja - opinie o Tourmedica.pl


  • "Wszystko przebiegło wzorowo, pomoc z załatwieniu dogodnych terminów."

    OPINIA PACJENTA:
    Anita (Wrocław, 19.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wysokie kompetencje społeczne i wrażliwość na drugiego człowieka. Sympatyczna i miła atmosfera."

    OPINIA PACJENTA:
    Katarzyna (Poznań, 16.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Profesjonalizm, doskonaly doradca klijentow i dbajacy o organizacje."

    OPINIA PACJENTA:
    Zadowolona pacjentka (Katowice, 26.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Renia bardzo pomagala nam od samego poczatku az do ustalenia daty operacji naprzyklad jezeli chodzi o zdjeci ,formularze ,polaczenia Bankowe ,jezeli Pacjeci mieszkaja za granica naturalnie tez na ptyania ktore sa otwarte chetnie daje konkretna odpowiedz ."

    OPINIA PACJENTA:
    Ines (Wrocałw, 09.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Zależało mi na szybkim terminie jak się zwolniło miejsce to pani mi nawet wyszukała przychodnie w moim rejonie gdzie w jednym dniu robią badania"

    OPINIA PACJENTA:
    Ewa (Wrocław, 24.04.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Pani Ewuniu Dziękuje bardzo za zainteresowanie. Jestem bardzo zaskoczona Pani troską o pacjenta. Żadko można kogoś takiego spotkać .Pani pracodawca na pewno docenia pani kompetencje. Myślę że na razie nie skorzystam ale w przyszłości może ze rok. .Znalazłam sposób przypadkowo aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. Pozdrawiam serdecznie. Na pewno skorzystam z waszych usług. Pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Bożena G. (Południowa Afryka, 07.06.2018)
    ZABIEG:
     
    Ewa, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "P. Agatko jestem bardzo zadowolona...Dziękuję za zainteresowanie..."

    OPINIA PACJENTA:
    Halina P. (Kraków, 02.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "It was wonderful . The doctor is very caring. He listens and he answered all my concerns. He is also very knowledgeable and gives the best advice."

    OPINIA PACJENTA:
    Arishek C. (UK, 07.04.2015)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl