Medycyna estetyczna - opinie o Tourmedica.pl

  • "Witam Panie Bartlomieju, bardzo dziekuje za umowienie terminu u Pani dr.Serowki w klinice Der-Med w Krakowie.Wizyta /wizyty 2 spotkania u Pani doktor byly przyjemnoscia.Bardzo kompetentne podejscie do pacjenta i bardzo uprzejma osoba, Pani doktor polecila mi rowniez lekarza innej spezjalizacji za co jestem bardzo wdzieczna.Czy skorzystam ponownie z uslug? Tak i tym razem z innymi zainteresowanymi osobami. Pozdrawiam serdecznie"

    OPINIA PACJENTA:
    Beata W. (Szwajcaria, 21.03.2017)
    ZABIEG:
     
    Bartłomiej, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Hello! I had a very positive experience at the Medestetis Clinic. Dr. Joanna Kuschill-Dziurda was kind and professional. I actually was able to see her earlier than my allotted appointment time, which I greatly appreciated. I had never had laser treatment done before, so she was very patient with me."

    OPINIA PACJENTA:
    Bonnie N. (UK, 03.01.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina G., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję za wyszukanie potrzebnej mi usługi. Pani działanie było perfekcyjne. W przyszłości chętnie skorzystam z Waszego pośrednictwa. Pozdr. Marzena S."

    OPINIA PACJENTA:
    Marzena S. (Bydgoszcz, 08.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Ewa K., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam! Wszystko przebiegło prawidłowo. Pan dr Dariusz Grabarczyk to bardzo sympatyczny i świetnie umiejący nawiązać kontakt człowiek a to (w przypadku szczególnie starszych pacjentów) szalenie ważna umiejętność. Na dzień dzisiejszy wszystko wskazuje na to że będzie ok. Jeden z operowanych palców u nogi jeszcze trochę pobolewa ale mamy nadzieję że z dnia na dzień będzie lepiej. Pozdrawiam."

    OPINIA PACJENTA:
    Bronisława B. (Kudowa-Zdrój, 29.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Droga Pani Anno, Jestem wdzięczna za ułatwienie mi procesu poszukiwań zaufanego gabinetu usług medycyny kosmetycznej. Zaoszczędziło mi to wiele czasu. Mam nadzieje, ze wszystko ułoży się pomyślnie I będę zadowolona."

    OPINIA PACJENTA:
    Melania C. (Kanada, 24.05.2016)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzień dobry Pani Ewelino. Jeszcze raz bardzo dziękuję za Pani pomoc w znalezieniu lekarza dostępnego 2 stycznia br. Jestem zadowolona. Wszystko przebiega bardzo dobrze. Pani doktor kontaktowała się ze mną po zabiegu i zawsze odpowiadała na sms. p.s. przesyłam w podziękowaniu dla Pani prezent ze stolicy mody i kosmetyków :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Marta Ch. (Francja, 11.03.2016)
    ZABIEG:
     
    Ewelina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Pani Aneto! Bardzo dziękuje za odpowiedz. Niedługo wyjeżdżam, jak wrócę zastanowię się nad nowymi pytaniami. Na razie serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za wszystko!"

    OPINIA PACJENTA:
    Barbara G. (Łódź, 20.08.2015)
    ZABIEG:
     
    Aneta, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Hi Paulina, I was very happy with everything. I had a consultation and treatment on Monday and made another appointment for further treatment in a months time. Thanks for your help in arranging this! Kind regards."

    OPINIA PACJENTA:
    Jenny Z. (UK, 15.07.2015)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.