Operacja powiek - opinie o Tourmedica.pl


  • "Pani Renia bardzo ciepła i cierpliwa osoba Znosiła moje telefony i niekończące pytania bardzo dzielnie Dziękuję"

    OPINIA PACJENTA:
    Joanna (Wrocław, 07.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Sprawnie szybko ok"

    OPINIA PACJENTA:
    Beata (Poznań, 30.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka doradzila i pomogla we wszystkim,a jak już wcześniej wspomniałam nie mieszkam w Polsce więc była bardzo ,bardzo pomocna. Dziękuję bardzo całemu zespołowi San-Medical."

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka (UK, 26.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Świetny kontakt, olbrzymie zaangażowanie i nieoceniona pomoc. Dziękuję!"

    OPINIA PACJENTA:
    Gosia (Łódź, 08.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Szybko sprawnie bezproblemowo umawia na wizyta Jest bardzo uprzejmy."

    OPINIA PACJENTA:
    Marzanna (Warszawa, 07.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko jestem bardzo zadowolona. Dziękuję Pani bardzo. Wizyta przebiegła tak szybko i tak szybko Pani wszystko załatwiła, że jestem bardzo szczęśliwa. Pani Agnieszko czytałam o Pani tyle dobrych rzeczy w opiniach. Pomogla mi Pani niesamowicie. Cieszę się bardzo. Niech Pani ma tyle cierpliwości dla Pacjentów ile Pani teraz ma."

    OPINIA PACJENTA:
    Teresa M. (Poznań, 01.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Bardzo dziękuję za niezwykle sprawną rejestracje i niesamowicie miłą rozmowę. Jestem szczęśliwa, że trafiłam na tak życvzliwą i profesjonalna opiekę."

    OPINIA PACJENTA:
    Justyna M. (Wrocław, 09.02.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina G., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzien dobry Pani Agnieszko, ostatnio napisalam ze po zabiegu sie odezwe ale z opuchnietymi oczami nie jest to takie latwe. Dlatego odzywam sie dzisiaj, jutro jade na sciagniecie szwow i chcialam Pani podziekowac za cala organizacje, dziekuje no i kto wie moze do uslyszenia. Z okazji Nowego Roku, zycze szczescia w zyciu osobistym, zdrowia i wygranej w Totto Lotka"

    OPINIA PACJENTA:
    Elzbieta E. (Niemcy, 29.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam i bardzo dziękuję, za szybką odpowiedź. Obecnie jestem poza miejscem zamieszkania. Bardzo chętnie skorzystam z takiej formy umawiania się na wizytę i skorzystam po powrocie. Pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Mirosława W. (Poznań, 27.04.2016)
    ZABIEG:
     
    Aneta, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska