Operacja powiek - opinie o Tourmedica.pl


  • "Rewelacja. Tylko takich doradców polecam."

    OPINIA PACJENTA:
    Lucyna (Wrocław, 30.12.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dziękuję panu Jerzemu za tak sprawne przygotowanie całego pobytu i zabiegu w klinice. Od samego początku do końca wszystko przebiegało w sposób godny pochwały. Jeszcze raz wielkie dzięki."

    OPINIA PACJENTA:
    Rafał (Wrocław, 28.12.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Renia bardzo ciepła i cierpliwa osoba Znosiła moje telefony i niekończące pytania bardzo dzielnie Dziękuję"

    OPINIA PACJENTA:
    Joanna (Wrocław, 07.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Sprawnie szybko ok"

    OPINIA PACJENTA:
    Beata (Poznań, 30.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka doradzila i pomogla we wszystkim,a jak już wcześniej wspomniałam nie mieszkam w Polsce więc była bardzo ,bardzo pomocna. Dziękuję bardzo całemu zespołowi San-Medical."

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka (UK, 26.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Świetny kontakt, olbrzymie zaangażowanie i nieoceniona pomoc. Dziękuję!"

    OPINIA PACJENTA:
    Gosia (Łódź, 08.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Szybko sprawnie bezproblemowo umawia na wizyta Jest bardzo uprzejmy."

    OPINIA PACJENTA:
    Marzanna (Warszawa, 07.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko jestem bardzo zadowolona. Dziękuję Pani bardzo. Wizyta przebiegła tak szybko i tak szybko Pani wszystko załatwiła, że jestem bardzo szczęśliwa. Pani Agnieszko czytałam o Pani tyle dobrych rzeczy w opiniach. Pomogla mi Pani niesamowicie. Cieszę się bardzo. Niech Pani ma tyle cierpliwości dla Pacjentów ile Pani teraz ma."

    OPINIA PACJENTA:
    Teresa M. (Poznań, 01.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Bardzo dziękuję za niezwykle sprawną rejestracje i niesamowicie miłą rozmowę. Jestem szczęśliwa, że trafiłam na tak życvzliwą i profesjonalna opiekę."

    OPINIA PACJENTA:
    Justyna M. (Wrocław, 09.02.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina G., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzien dobry Pani Agnieszko, ostatnio napisalam ze po zabiegu sie odezwe ale z opuchnietymi oczami nie jest to takie latwe. Dlatego odzywam sie dzisiaj, jutro jade na sciagniecie szwow i chcialam Pani podziekowac za cala organizacje, dziekuje no i kto wie moze do uslyszenia. Z okazji Nowego Roku, zycze szczescia w zyciu osobistym, zdrowia i wygranej w Totto Lotka"

    OPINIA PACJENTA:
    Elzbieta E. (Niemcy, 29.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl