Plastyka brzucha - opinie o Tourmedica.pl


  • "Doradca posiadał przede wszystkim szeroką wiedzę około-operacyjną, ale. Co się również liczy mija doradczyni była zaangażowana, służyła rada i pomocą, w każdej chwili można było zadzwonić w razie pytań, wątpliwości lub kiedy po porostu mamy jakieś obawy lub czegoś się boimi wspiera nas, co też jest istotne. Dzwoniła sama do mnie kilka razy przed operacją jak i po kiedy byłam już w domu chociażby po to żeby zapytać jak się czuję."

    OPINIA PACJENTA:
    Izabela (Białystok, 16.12.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Super pomogła odnaleźć odpowiednią klinikę i lekarza bez zbędnych dojazdów i wizyt gdyż mój zabieg był oddalony 300 kilometrów od domu"

    OPINIA PACJENTA:
    Monika (Wrocław, 16.12.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Paulina szybko odpowiedziała na mojego maila i w ciągu jednego dnia umówił mnie na konsultacje z lekarzem."

    OPINIA PACJENTA:
    Paulina (Bydgoszcz, 10.12.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulinie, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Doradca o wszystkim wyczerpująco poinformowal,wszystko przebiegało sprawnie Pani Paulina bardzo sympatyczna ."

    OPINIA PACJENTA:
    Kamila (Wrocław, 07.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Rzetelna, konkretna i bardzo sympatyczny głos."

    OPINIA PACJENTA:
    Aneta (Racibórz, 01.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka pełen profesjonalizm ,jednym słowem właściwy człowiek na właściwym miejscu . Już po raz drugi była pomocna w100% dziekuje pani Agnieszko z całego serca"

    OPINIA PACJENTA:
    Lucyna (Wrocław, 07.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo miła osoba, indywidualnie podchodzi do pacjentów - co jest w dzisiejszych czasach bardzo cenne"

    OPINIA PACJENTA:
    Ika (Poznań, 16.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo mila I sympatyczna osoba, zawsze usmiechnieta."

    OPINIA PACJENTA:
    Marzena (Wrocław, 01.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Piekny glos, bardzo mila Pani, szybki i konkretny kontakt.Polecam i pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Janina (Wrocław, 18.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dziękuje Pani Agnieszce za pomoc, zaangażowanie i za to , że jest . Czuję że jestem ważna jako pacjent i to jest wspaniałe uczucie."

    OPINIA PACJENTA:
    Milena (Bydgoszcz, 26.04.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl