Plastyka brzucha - opinie o Tourmedica.pl


  • "Pani Agnieszka pełen profesjonalizm ,jednym słowem właściwy człowiek na właściwym miejscu . Już po raz drugi była pomocna w100% dziekuje pani Agnieszko z całego serca"

    OPINIA PACJENTA:
    Lucyna (Wrocław, 07.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo miła osoba, indywidualnie podchodzi do pacjentów - co jest w dzisiejszych czasach bardzo cenne"

    OPINIA PACJENTA:
    Ika (Poznań, 16.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo mila I sympatyczna osoba, zawsze usmiechnieta."

    OPINIA PACJENTA:
    Marzena (Wrocław, 01.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Piekny glos, bardzo mila Pani, szybki i konkretny kontakt.Polecam i pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Janina (Wrocław, 18.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dziękuje Pani Agnieszce za pomoc, zaangażowanie i za to , że jest . Czuję że jestem ważna jako pacjent i to jest wspaniałe uczucie."

    OPINIA PACJENTA:
    Milena (Bydgoszcz, 26.04.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wszystko w najlepszym porzadku. Pani Agata sympatyczna i profesjonalna."

    OPINIA PACJENTA:
    Anna (Wrocław, 22.02.2019)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Przesympatyczna kobieta , która potrafi słuchać i chyba nic nie jest jej obce. Dzięki luźnym rozmowom i ludzkim podejściu zdecydowałam się na zabieg bo najgorsza droga to od planów do realizacji a tą drogę pomogła mi przejść P. Agnieszka i za to bardzo dziękuję !!"

    OPINIA PACJENTA:
    Anna (Sopot, 02.01.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Z góry serdecznie dziękuje również Pani Paulinie **** za milą i zawsze sympatyczną rozmowę i naturalnie kompetentna."

    OPINIA PACJENTA:
    Holger M. (Niemcy, 07.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Jestem zadowolona..Ale zaskoczyla mnie informacja zaplaty za konsultacje.Ofwiedzilam tez inna klinike i nie ponosilam zadnej oplaty.uwazam ze osoby ktore decyduja sie na zabieg powinni miec ta kwote odjeta od zaplaty za zabieg .A tak po zatym to bardxo milo i fachowo przekazuje informacje lekarz.Dlatego tez zgodzilam sie ns zabieg.pozdrawiam serdecznie."

    OPINIA PACJENTA:
    Jolanta K. (Bydgoszcz, 02.05.2017)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dziękuję, pan doktor Pabiańczyk bardzo miły, konkretny, mądry, z poczuciem humoru. Bardzo ładnie wszystko się nam podobało. Byłam w wielu formach, gabinetach specjalistycznych. Pani również bardzo mile. Mnie jest również tez miło. Przyjemnie jest jak ludzie są uprzejmi. Doktor doradził co zrobić, by doszło do zabiegu."

    OPINIA PACJENTA:
    Dominik Sz. (Kraków, 24.04.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska