Plastyka brzucha - opinie o Tourmedica.pl


  • "Doradca o wszystkim wyczerpująco poinformowal,wszystko przebiegało sprawnie Pani Paulina bardzo sympatyczna ."

    OPINIA PACJENTA:
    Kamila (Wrocław, 07.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Rzetelna, konkretna i bardzo sympatyczny głos."

    OPINIA PACJENTA:
    Aneta (Racibórz, 01.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka pełen profesjonalizm ,jednym słowem właściwy człowiek na właściwym miejscu . Już po raz drugi była pomocna w100% dziekuje pani Agnieszko z całego serca"

    OPINIA PACJENTA:
    Lucyna (Wrocław, 07.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo miła osoba, indywidualnie podchodzi do pacjentów - co jest w dzisiejszych czasach bardzo cenne"

    OPINIA PACJENTA:
    Ika (Poznań, 16.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo mila I sympatyczna osoba, zawsze usmiechnieta."

    OPINIA PACJENTA:
    Marzena (Wrocław, 01.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Piekny glos, bardzo mila Pani, szybki i konkretny kontakt.Polecam i pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Janina (Wrocław, 18.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dziękuje Pani Agnieszce za pomoc, zaangażowanie i za to , że jest . Czuję że jestem ważna jako pacjent i to jest wspaniałe uczucie."

    OPINIA PACJENTA:
    Milena (Bydgoszcz, 26.04.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wszystko w najlepszym porzadku. Pani Agata sympatyczna i profesjonalna."

    OPINIA PACJENTA:
    Anna (Wrocław, 22.02.2019)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Przesympatyczna kobieta , która potrafi słuchać i chyba nic nie jest jej obce. Dzięki luźnym rozmowom i ludzkim podejściu zdecydowałam się na zabieg bo najgorsza droga to od planów do realizacji a tą drogę pomogła mi przejść P. Agnieszka i za to bardzo dziękuję !!"

    OPINIA PACJENTA:
    Anna (Sopot, 02.01.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Z góry serdecznie dziękuje również Pani Paulinie **** za milą i zawsze sympatyczną rozmowę i naturalnie kompetentna."

    OPINIA PACJENTA:
    Holger M. (Niemcy, 07.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl