Powiększanie penisa - opinie o Tourmedica.pl


  • "Bardzo dobry kontakt, miła obsługa"

    OPINIA PACJENTA:
    Dominik (Lubań, 12.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzwoniac o termin zabiegu pan Lis w szybkim czasie sprawdzil wolne terminy i dopasowal termin zabiegu do mojego grafiku. Z latwoscia morzna bylo dowiedziec sie o wszelkich szczegulach, i dostalem odpowiedzie na wszelkie pytania."

    OPINIA PACJENTA:
    Tomasz (Wrocław, 27.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam miałem zabieg powiększenia penisa kwasem hialuronowym z dr elsaftawy we Wrocławiu rok temu i chciałbym powtórzyć zabieg :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Krzysztof (Bruksela, 09.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina G., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Zadowolony jestem i wszystko super :) Mam kontakt do doktora i kontrolę za tydzień."

    OPINIA PACJENTA:
    Łukasz R. (Katowice, 27.10.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "JESTEM ZADOWOLONY MACROLINE 30 ML ZROBIONE, TROCHĘ OPUCHLIZNY ALE CZUJE SIĘ DOBRZE"

    OPINIA PACJENTA:
    Mateusz M. (Wrocław, 07.08.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzień dobry, z wykonania zabiegu jetem zadowolony, dziękuję pozdrawiam Mieczysław P."

    OPINIA PACJENTA:
    Mieczysław P. (Wrocław, 10.03.2016)
    ZABIEG:
     
    Aneta K., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Thank you for all your help and professionalism. I'll be in touch again soon about the appointments in April. Best wishes, Alan S."

    OPINIA PACJENTA:
    Alan S. (London, UK, 24.11.2015)
    ZABIEG:
     
    Dominika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dr Ambroziak was very pleasant and capable."

    OPINIA PACJENTA:
    Alan S. (Londyn, UK, 21.03.2015)
    ZABIEG:
     
    Dominika, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska