SCHUDNIJ ZDROWO z Tourmedica! - kliknij i umów darmową konsultację z dietetykiem Naturhouse

Powiększanie piersi - opinie o Tourmedica.pl

  • "Witam Pani Paulino:) Juz po bolu:) Dziękuję Pani z calego serduszka:) klinika/opieka(personel i dr Rataj _ bezonkurencyjni:) MIMO KILKU PROPOZYCJI KTORE WCZEŚNIEJ MI PANI PILECALA OSTATNIA klinika i dr Rataj:) STRZAL W DZIESIĄTKĘ:) Sam zabieg i samopoczucie po _jestem bardzo odporna na ból:) tak więc wczoraj usiedziec nie moglam na miejscu i w sumie bardzo dobrze:)-najważniejsze ruch:,) Juz pod biustonoszem widzę sliczne cycuchy:) fakt oswajanie troszkę czasu mi zajmie:)Ale decyzja w pelni świadomie podjęta:) Cieszę się:) Jak tylko z piersiami troszkę podlecze to poproszę Panią o wskazanie kliniki gdzie bede mogła oddać się stomatologii bez obaw:) Jeszcze raz powtórzę:)Dziękuję!!! Mnóstwo uścisków dla Pani!!!:) pozdrawiam i życzę samych sukcesów!!!;) Wiola"

    OPINIA PACJENTA:
    Wioletta O. (Wrocław, 05.04.2018)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzień Dobry Pani Paulino, Dziękuje bardzo za tak szybka i sprawna pomoc."

    OPINIA PACJENTA:
    Alicja P. (Bydgoszcz, 05.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuje za profesjonalna pomoc właśnie takiej potrzebowałam"

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka (Łódź, 18.08.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko dziękuję bardzo za pomoc i polecenie kliniki CMBieniek. Właśnie wracam do domu, jestem po zabiegu i bardzo zadowolona. Fantastyczne podejście do pacjenta, obsługa i opieka na bardzo wysokim poziomie. Dr Bieniek to profesjonalista w swoim fachu. Jeszcze raz bardzo dziękuję."

    OPINIA PACJENTA:
    Anna J (Wrocław, 21.07.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Byłam dzisiaj na wizycie u Pana Ryszarda. Musze przyznać, że sam zabieg i opieka w klinice zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Pielęgniarki przemiłe. Pierwszy raz sie spotkałam z taką opieką. Co chwile pytały czy czegoś nie potrzebuje czy mi pomóc w czymś."

    OPINIA PACJENTA:
    Karolina P. (Częstochowa, 10.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witamy pani Aniu dziękuję. Czuje się bardzo dobrze szczęśliwa jak nigdy w pełni zadowolona z efektów Pan Doktor jest magikiem."

    OPINIA PACJENTA:
    Iwona L. (Kamień Pom., 13.04.2017)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "The doctor + the clinic were very very nice + helpful. Also the pain went away quickly. So thank you once again so very much for everything. Take care + have a wonderful, sunny day"

    OPINIA PACJENTA:
    Heidi G. (D (Niemcy), 27.02.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Ślicznie dziękuję:):):), Jakoś tez mam takie przeczucie, że ten lekarz będzie bardzo dobrym wyborem :) Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za fachową i poradę i pomoc:) Martyna:)"

    OPINIA PACJENTA:
    Martyna H. (Warszawa, 21.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Karolino,napisze do Pani zaraz po wizycie. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Nawet nie wie Pani ile to dla mnie znaczy. Wszystkiego najpiękniejszego życzę Pani. Ania A."

    OPINIA PACJENTA:
    Ania A. (Londyn, 01.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Pani Agnieszko, jestem tydzien po powroie z kliniki i pragnę wyrazic ogromną wdzięcznosc za taki własnie wybór i całą Pani pomoc! Naprawdę bede polecać Was jak i klinikę dr Bienka wszystkim :) bylo jak w luksusowym hotelu ;) efekt jest piękny, choc wiadomo ze trwa proces leczenia, byc moe czeka mnie jakas poprawka, ale to okaże sie jak implanty sie zadomowia. Efekt jest super! pozdrawiam uprzejmie, pięknie dziekuje za opiekę i życze wszelkiej pomyslności i duzooo zdrówka dla Pan"

    OPINIA PACJENTA:
    Kamila L. (Polska, 18.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.