Powiększanie piersi - opinie o Tourmedica.pl


  • "Bezproblemowo i skutecznie."

    OPINIA PACJENTA:
    Sylwia (Częstochowa, 22.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Miła obsługa. Sprawnie sporządzone dokumenty przez osobę koordynującą oraz rzetelnie przekazane wszelkie informacje dotyczące zabiegu. Serdecznie polecam"

    OPINIA PACJENTA:
    Barbara (Wrocław, 21.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Od pierwszego do ostatniego kontaktu pełen profesjonalizm."

    OPINIA PACJENTA:
    Danuta (Wrocław, 08.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo miła i uprzejma. Ze względu na harakter mojej pracy często miałam wyłączony telefon jednak Pani Renata się nie poddaje."

    OPINIA PACJENTA:
    AGNIESZKA (ZIELONA GÓRA, 31.10.2019)
    ZABIEG:
     
    RENATA, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Super wszystko . Pani bardzo życzliwa i sypantyczna :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Kinga (Bielsko-Biała, 16.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Doradca znalazł mi dogodny termin dosyć szybko oraz umówił na wizytę. Wszystko załatwione zostało bardzo szybko"

    OPINIA PACJENTA:
    Ewa (Częstochowa, 14.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo pozytywna i kompetentna osoba. Rozmowa z nią to była przyjemność, zorientowana chętna pomóc"

    OPINIA PACJENTA:
    Monika (Wrocław, 12.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo fajna współpraca. Pani Agnieszka łatwi terminy z wszelka starannością, bardzo dobry kontakt z klientem, w razie jakichkolwiek zmian odnośnie terminów byłam informowana na bierząco. Serdecznie dziękuje za współpracę"

    OPINIA PACJENTA:
    Patrycja (Poznań, 03.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo sympatyczna pani, wyczerpujaco odpowiada na pytania, bardzo latwy kontakt ,jesli nie odbiera tel. to dosliwniie za chwile oddzwania,pamieta, o kazdej sprawie. Pani Agnieszka jest naprawde super"

    OPINIA PACJENTA:
    Luiza (Wrocław, 07.02.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl