Powiększanie piersi - opinie o Tourmedica.pl


  • "Doradca znalazł mi dogodny termin dosyć szybko oraz umówił na wizytę. Wszystko załatwione zostało bardzo szybko"

    OPINIA PACJENTA:
    Ewa (Częstochowa, 14.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo pozytywna i kompetentna osoba. Rozmowa z nią to była przyjemność, zorientowana chętna pomóc"

    OPINIA PACJENTA:
    Monika (Wrocław, 12.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo fajna współpraca. Pani Agnieszka łatwi terminy z wszelka starannością, bardzo dobry kontakt z klientem, w razie jakichkolwiek zmian odnośnie terminów byłam informowana na bierząco. Serdecznie dziękuje za współpracę"

    OPINIA PACJENTA:
    Patrycja (Poznań, 03.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo sympatyczna pani, wyczerpujaco odpowiada na pytania, bardzo latwy kontakt ,jesli nie odbiera tel. to dosliwniie za chwile oddzwania,pamieta, o kazdej sprawie. Pani Agnieszka jest naprawde super"

    OPINIA PACJENTA:
    Luiza (Wrocław, 07.02.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Pani Paulino:) Juz po bolu:) Dziękuję Pani z calego serduszka:) klinika/opieka(personel i dr Rataj _ bezonkurencyjni:) MIMO KILKU PROPOZYCJI KTORE WCZEŚNIEJ MI PANI PILECALA OSTATNIA klinika i dr Rataj:) STRZAL W DZIESIĄTKĘ:) Sam zabieg i samopoczucie po _jestem bardzo odporna na ból:) tak więc wczoraj usiedziec nie moglam na miejscu i w sumie bardzo dobrze:)-najważniejsze ruch:,) Juz pod biustonoszem widzę sliczne cycuchy:) fakt oswajanie troszkę czasu mi zajmie:)Ale decyzja w pelni świadomie podjęta:) Cieszę się:) Jak tylko z piersiami troszkę podlecze to poproszę Panią o wskazanie kliniki gdzie bede mogła oddać się stomatologii bez obaw:) Jeszcze raz powtórzę:)Dziękuję!!! Mnóstwo uścisków dla Pani!!!:) pozdrawiam i życzę samych sukcesów!!!;) Wiola"

    OPINIA PACJENTA:
    Wioletta O. (Wrocław, 05.04.2018)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzień Dobry Pani Paulino, Dziękuje bardzo za tak szybka i sprawna pomoc."

    OPINIA PACJENTA:
    Alicja P. (Bydgoszcz, 05.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuje za profesjonalna pomoc właśnie takiej potrzebowałam"

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka (Łódź, 18.08.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko dziękuję bardzo za pomoc i polecenie kliniki CMBieniek. Właśnie wracam do domu, jestem po zabiegu i bardzo zadowolona. Fantastyczne podejście do pacjenta, obsługa i opieka na bardzo wysokim poziomie. Dr Bieniek to profesjonalista w swoim fachu. Jeszcze raz bardzo dziękuję."

    OPINIA PACJENTA:
    Anna J (Wrocław, 21.07.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Byłam dzisiaj na wizycie u Pana Ryszarda. Musze przyznać, że sam zabieg i opieka w klinice zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Pielęgniarki przemiłe. Pierwszy raz sie spotkałam z taką opieką. Co chwile pytały czy czegoś nie potrzebuje czy mi pomóc w czymś."

    OPINIA PACJENTA:
    Karolina P. (Częstochowa, 10.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska