Opinie o Tourmedica.pl - strona 2

  • "Super szybkie odpowiedzi i super opieka"

    OPINIA PACJENTA:
    Sylwia (Wrocław, 06.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Świetna komunikacja, bardzo szybkie odpowiedzi. Pani Agnieszka znalazła najlepszego specjalistę, który zgodził się przeprowadzić zabieg plastyki uszu córki w dogodnym dla nas terminie w znieczuleniu ogólnym (choć nie jest to wymagane do tego typu zabiegow). Poleciła również miejsce gdzie moglibyśmy się zatrzymać ponieważ nie jesteśmy z Wrocławia. Bardzo dziekujemy :))"

    OPINIA PACJENTA:
    Kasia (Wrocław, 05.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wszystko odbyło się miło i sprawnie oby więcej takich ludzi :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Sebastian (Wrocław, 04.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Rzeczowa szybko ustalony termin i wyczerpująco zna zabiegi którymi zajmuje się klinika potrafi doradzić przypomina o wizytach bardzo pomocna Pani"

    OPINIA PACJENTA:
    Adaś (Świdnik, 03.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo fajna współpraca. Pani Agnieszka łatwi terminy z wszelka starannością, bardzo dobry kontakt z klientem, w razie jakichkolwiek zmian odnośnie terminów byłam informowana na bierząco. Serdecznie dziękuje za współpracę"

    OPINIA PACJENTA:
    Patrycja (Poznań, 03.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Super opieka"

    OPINIA PACJENTA:
    Kamil (Tychy, 31.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Naprawdę szybkie umówienie i pełna kontrola nad tym co dzieje się z moim dzieckiem pozwoliły uniknąć kolejnych chorób"

    OPINIA PACJENTA:
    Aleksander (Częstochowa, 30.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Sympatyczna obsługa duża dbałość o pacjenta."

    OPINIA PACJENTA:
    Małgorzata (Gdynia, 30.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "życzliwa i bardzo pomocna, umówiła szybką wizytę"

    OPINIA PACJENTA:
    Jacek (Wrocław, 27.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo uprzejma i profesjonalna,pomocna w rozwiązywaniu problemów"

    OPINIA PACJENTA:
    Zbigniew (Wrocław, 27.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska