Opinie o Tourmedica.pl - strona 2

  • "Dziękuje za bardzo sympatyczne i pomocne podejście! :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Bartosz M (Łaziska Górne, 31.10.2017)
    ZABIEG:
     
    Ewa, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję bardzo za szybką pomoc."

    OPINIA PACJENTA:
    Bożena P. (Zamość, 30.10.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko, Super, fajnie pozdrawiam ślicznie. Pełen profesjonalizm. Dziękuję"

    OPINIA PACJENTA:
    Artur S. (Wrocław, 25.10.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Anno! Ciągle wszyscy są zapędzeni, myślałam, żeby wysłać do Pani e-maila z podziękowaniem za pomoc w wyborze dobrej kliniki i lekarza. Bardzo dziękuję za Pani telefony i wsparcie, bardzo rzadko spotyka się w dzisiejszych czasach takie przemiłe osoby jak Pani. Dziękuję i Pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka K (Warszawa, 20.10.2017)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzien dobry Pani Agato, Żałuje bardzo, ze nie spotkam Pani osobiście. Raz jeszcze bardzo ale to bardzo serdecznie dziękuje za każdą udzieloną mi pomoc. Ciesze się, ze to z Panią wszystko ustalałam. Kontakt z Panią był dla mnie prawdziwą przyjemnością. Odbieram Panią jako osobę niezwykle kompetentna, empatyczną i serdeczną. Życzę Pani wszelkiej pomyślności i zadowolenia tak w życiu zawodowym jak i osobistym. Ale przede wszystkim życz Pani zdrowia :). Z niezwkle cieplymi pozdrowieniami,"

    OPINIA PACJENTA:
    Barbara W. (Wrocław, 04.10.2017)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Chciałabym bardzo podziękować,za możliwosć skorzystania z opieki i z usług medycznych Szpitala Medeor Plus w Łodzi przy ul.Ciesielskiej 8 . Pan doktor Jarosław Lewy jest lekarzem o wysokiej kulturze osobistej,serdeczny i bardzo kompetentny w świadczeniu usług medyczycznych.Jestem już po zabiegu w domu.Także zespół pomocniczy jest przyjazny i miły.Z czystym sumieniem bedę polecała innym w/w szpital. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję"

    OPINIA PACJENTA:
    Zenona T (Łódź, 27.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko jeszcze raz dziękuję za troskę o moje zdrowie( przepuklina pachwinowa) i bardzo profesjonalne podejście do petenta. Ale nie znając Pani, moje myśli skłaniają się bardzo ku temu, że jest Pani osobą na odpowiednim stanowisku i posiada właśnie to coś czego inni niestety nie posiadają."

    OPINIA PACJENTA:
    Łukasz A (Białystok, 27.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka to naprawdę fantastyczna doradczyni w 100% spełniająca wszystkie wymagania pacjenta."

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka G (Kraków, 27.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Paulino jestem 500% zadowolona z lekarza. Pan dr n. med. Listopadzki Sławomir jest to lekarz budzący wielkie zaufanie i ja nigdy nie zmienię tego lekarza. Jest po prostu idealny, zna się na chorobach."

    OPINIA PACJENTA:
    Halina D. (Bydgoszcz, 22.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję bardzo Pani Agnieszko, za pomoc i w ogóle taką opiekę.Pierwszy raz się spotkałam z taką miłą opieką."

    OPINIA PACJENTA:
    Stanisława M (Bolesławiec, 21.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.