Opinie o Tourmedica.pl - strona 29

  • "Dzień dobry, Byłam bardzo zadowolona z usług - profesjonalna i miła obsługa, empatyczne podejście do moich problemów zdrowotnych. Pan profesor i rehabilitanci cierpliwie tłumaczyli mi, na czym polegają moje kłopoty z kręgosłupem i wyjaśniali, co powinnam zrobić, by sobie dalej nie szkodzić. Zabiegi dobrane do moich potrzeb faktycznie bardzo mi pomogły."

    OPINIA PACJENTA:
    Wanda P. (Łódź, 03.02.2016)
    ZABIEG:
     
    Kamil, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Po pierwszej wizycie u dr Chilmończyka został zaplanowany zabieg przepukliny, który przebiegł zgodnie z planem. Od tamtej pory jest wszystko w porządku, wróciłem do pracy zawodowej i jestem bardzo zadowolony z opieki medycznej, którą mi państwo zapewniliście. Chciałbym jeszcze dodać nie dość że zabieg został wykonany fachowo to i bardzo estetycznie. Z czego jestem niezmiernie zadowolony"

    OPINIA PACJENTA:
    Tomasz K. (Otwock, 03.02.2016)
    ZABIEG:
     
    Angelika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Jest PANI KOCHANA i naprawdę NIEZWYKŁA! Z głębi serca dziękuję za przepiękne życzenia. Dziękuję za wyrażenie chęci niesienia dalszej ewentualnej pomocy , jestem wdzięczna i pod wielkim wrażeniem ze dane mi było PANIĄ poznać i usłyszeć. PANI KAROLINKO dziękuję za DOBRO jakie PANI uosabia i hojnie nim obdarza potrzebujących i niech wraca do PANI nieustannie w zwielokrotnionej postaci! Dziękuję !"

    OPINIA PACJENTA:
    Jadwiga Ś. (Warszawa, 28.01.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Hi Karolina, Both visits went fine and I seem to be recovering well from the procedures. I would be happy to be treated by either again. I am hoping to arrange a laser procedure with Dr Ambroziak in the new year and I'll let you know about this in 2016. Thanks again for your help! Have a great weekend. Best wishes,"

    OPINIA PACJENTA:
    Alan S. (Londyn, UK, 28.12.2015)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Na razie Pani Izo jestem pani wdzięczny za Pani dobroć i taki kształt Pani profesji. Już nigdzie indziej nie pójdę dopóki Pani mnie nie poprowadzi. Tak bardzo Pani ufam. Jest Pani w pełni profesjonalna i bardzo dziękuje za Pani zaangażowanie moją osobą."

    OPINIA PACJENTA:
    Krzysztof W. (Gdańsk, 21.12.2015)
    ZABIEG:
     
    Iza, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Super :-) Życzę Pani również miłego weekendu:-) Jest pani wspaniała Tzn wspaniale pomocna! :-)"

    OPINIA PACJENTA:
    Kinga J. (Kraków, 10.12.2015)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "The treatment was surpassed my expectations and would happily recommend this professional service along with very reasonable fee's"

    OPINIA PACJENTA:
    Ray H. (UK, 25.11.2015)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Thank you for all your help and professionalism. I'll be in touch again soon about the appointments in April. Best wishes, Alan S."

    OPINIA PACJENTA:
    Alan S. (London, UK, 24.11.2015)
    ZABIEG:
     
    Dominika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pan doktor Piotr Zaorski, to wspaniały lekarz. Młody, u progu kariery, ale styl jego terapii bardzo pomyślnie rokuje o przyszłości. Takie cechy jak wysoki poziom umiejętności profesjonalnych, autentyczna troska o pacjenta, staranna diagnoza, pilna uwaga w śledzeniu postępu terapii, uważne słuchanie zapytań pacjenta i naturalne, cierpliwe informowanie. Nie skrywam, że pod opieką dr. Piotra Zaorskiego, czułem się całkowicie bezpieczny. Mój zdewastowany staw skokowy, został doprowadzony do pełnej sprawności. Serdeczne dzięki."

    OPINIA PACJENTA:
    Robert D. (Warszawa, 04.11.2015)
    ZABIEG:
     
    Izabela, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam serdecznie Pani Aniu! Jestem bardzo Pani wdzięczna bo to dzięki Pani pomocy poszłam na ten zabieg, który był najlepsza decyzja jaka mogłam podjąć. Jestem mega zadowolona (postaram sie wysłać fotke z efektami jeszcze w tym tygodniu ) poza tym wszystkim Pan dr jest mega fajny... i mega profesjonalny. Strasznie mi głupio ze w ogóle w to wątpiłam. Heh, naprawdę polecam ta klinikę i Pana doktora."

    OPINIA PACJENTA:
    Sabina K. (Bielsko-Biała, 14.10.2015)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska