Opinie o Tourmedica.pl - strona 29


  • "Dziekuje za rezerwacje i profesjonalne podejscie do klienta."

    OPINIA PACJENTA:
    Marta P. (Warszwa, 19.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Ewa K., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dobry wieczor. Przepraszam,ze odpisuje z takim opóźnieniem. Tak,wizyta przebiega w porządku. Bardzo dziekuje za troske. Pozdrawiam serdecznie. córka Magda H"

    OPINIA PACJENTA:
    Alfred K. (Szczecin, 18.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Angelika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Hello I have been trying to send this email to dr barwijuk and his team at medifem but the email on the card medifem pl isn't working please could you send this message to medifem for me please Joanne thank you for all your help with this clinic Joanne"

    OPINIA PACJENTA:
    Joanne B. (Wielka Brytania, 18.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Paulina K., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko, jeszcze raz bardzo dziękuję za pomóc. Naprawdę dużo mnie Pani pomogła. Z czystym sumieniem i szczerą chęcią będę polecać Panią w załatwianiu takich spraw. I myślę, że jeszcze skorzystam z Pani rady i pomocy. I jeszcze mam jedną prośbę: nie mogłam na Państwa stronie znaleźć miejsce, gdzie mogę zostawić opinie? Która to zakładka? Pozdrawiam serdecznie,Natalia"

    OPINIA PACJENTA:
    Natalia S. (Września, 18.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Pani Agnieszko, jestem tydzien po powroie z kliniki i pragnę wyrazic ogromną wdzięcznosc za taki własnie wybór i całą Pani pomoc! Naprawdę bede polecać Was jak i klinikę dr Bienka wszystkim :) bylo jak w luksusowym hotelu ;) efekt jest piękny, choc wiadomo ze trwa proces leczenia, byc moe czeka mnie jakas poprawka, ale to okaże sie jak implanty sie zadomowia. Efekt jest super! pozdrawiam uprzejmie, pięknie dziekuje za opiekę i życze wszelkiej pomyslności i duzooo zdrówka dla Pan"

    OPINIA PACJENTA:
    Kamila L. (Polska, 18.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzień dobry! Tak, do zabiegu doszło u doktora Sławomira Stępniewskiego 1 września. Jestem baaaaardzo zadowolony z operacji. Koszta duże też nie były ale ponad wszystko, opieka doktora Stępniewskiego jest niesamowita. Doktor poświęca mi bardzo dużo czasu, mam darmowe wizyty u doktora wtedy kiedy tylko mi pasuje. Powiem szczerze Pani Agnieszko, polecam każdemu zabieg u Pana Stępniewskiego. Bardzo dziękuje Pani za namiary do Pana Sławomira. W razie pytań, proszę pisać :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Jarosław S. (Poznań, 17.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka K., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Pani Agnieszko, Na wstępie chciałbym podziękować pani za organizację oraz profesjonalne podejście do klienta, które jedynie można w telegraficznym skrócie podsumować w kilku słowach: Profesjonalna osoba na odpowiednim stanowisku, serdeczna oraz empatyczna za co z góry bardzo dziękuję."

    OPINIA PACJENTA:
    Marek N. (Żory, 16.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo mi się przydały pani informacje.Serdecznie dziękuję"

    OPINIA PACJENTA:
    Klient czat (Polska, 16.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Angelika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam, Jestem bardzo zadowona z wizyty,pan doktor byl bardzo mily i precyzyjnie opisal mi przebieg zabiegu. Ponadto skonsultowalam sie z poleconym laryngologiem,ktory rowniez byl bardzo profesjonalny i sympatyczny ;-)Nie ma zadnych przeciwskazan,takze chcialabym wykonac zabieg w styczniu."

    OPINIA PACJENTA:
    Marta S. (Dublin, 15.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Ewa A., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Zadowolony jestem i wszystko super :) Mam kontakt do doktora i kontrolę za tydzień."

    OPINIA PACJENTA:
    Łukasz R. (Katowice, 27.10.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska