Opinie o Tourmedica.pl - strona 29

  • "Pani Karolino! Jest Pani takim ANIOŁEM STRÓŻEM !"

    OPINIA PACJENTA:
    Teresa M. (Świdnica, 15.03.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina G., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzień dobry Pani Ewelino. Jeszcze raz bardzo dziękuję za Pani pomoc w znalezieniu lekarza dostępnego 2 stycznia br. Jestem zadowolona. Wszystko przebiega bardzo dobrze. Pani doktor kontaktowała się ze mną po zabiegu i zawsze odpowiadała na sms. p.s. przesyłam w podziękowaniu dla Pani prezent ze stolicy mody i kosmetyków :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Marta Ch. (Francja, 11.03.2016)
    ZABIEG:
     
    Ewelina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Izabelo, bardzo dziękuję za tak sprawne 'załatwienie' sprawy :) Nie wątpię, ze będziemy wkrótce w kontakcie. Osoba o tak miłym i życzliwym tonie głosu powinna być przyzwyczajona do życzeń każdego dnia :) Pozdrawiam,"

    OPINIA PACJENTA:
    Marcin W. (Lublin, 11.03.2016)
    ZABIEG:
     
    Izabela, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzień dobry! Pani Izabelo, obsługa w polecanym przez Panią gabinecie przekroczyła moje najśmielsze oczekiwania :) pełen profesjonalizm. W ramach podziękowań zapraszam na dobra kawę i ciastko."

    OPINIA PACJENTA:
    Marcin W. (Lublin, 10.03.2016)
    ZABIEG:
     
    Izabela, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzień dobry, z wykonania zabiegu jetem zadowolony, dziękuję pozdrawiam Mieczysław P."

    OPINIA PACJENTA:
    Mieczysław P. (Wrocław, 10.03.2016)
    ZABIEG:
     
    Aneta K., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dziękuję. jest pani Aniołem. Będę panią chwalić i polecać po wszystkich odpustach."

    OPINIA PACJENTA:
    Jolanta K. (Łódź, 09.03.2016)
    ZABIEG:
     
    Aneta, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pan doktor to bardzo miły, uprzejmy pan, w dodatku bardzo cierpliwy (a ja jestem panikara, więc jego cierpliwosc wystawiona była na duża próbę). Wszystko mi wytłumaczył w trakcie konsultacji i niczego nie owijał w bawełnę. Zabieg miałam wczoraj- nie czułam bólu, którego tak się bałam, a Panu doktorowi udało się ściegno zszyć (a tego nie chcieli się podjąć inni chirurdzy). Po zabiegu jeszcze raz mi wszystko wytłumaczył. Ręka nie spuchła, nie boli, wszystko jest pięknie zeszyte i zaopatrzone ścięgno działa, na własne oczy widziałam :) Na efekt końcowy to jeszcze trzeba poczekać, ale jestem dobrej myśli i jeśli o mnie chodzi, mogę spokojnie polecić zabiegi u Pana doktora Matuszewskiego i w ogóle tę klinikę (wszyscy byli dla mnie bardzo mili, panie w recepcji, pielęgniarki, anestezjolog- wspaniale i bezboleśnie mnie znieczulił). Sam dr Matuszewski to specjalista wysokiej klasy, wie, co robi- cieszę się, że do niego trafiłam. Jeśli chciałaby Pani tę moją opinię gdzieś opublikować, to proszę się nie krępować, mogę się pod tym nawet podpisać. Serdecznie pozdrawiam, dziękuję za wszelkie informacje i chęć udzielenia mi pomocy."

    OPINIA PACJENTA:
    Grażyna N. (Warszawa, 09.03.2016)
    ZABIEG:
     
    Dominika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Jestem bardzo zadowolona ze zdecydowalam sie na ten zabieg , mimo bolu ktory odczuwalam zaraz po zabiegu i w ciagu kilku dni to uwazam ze bylo warto naprawde jestem szczesliwa . Pan doktor bardzo sympatyczny , ogolne odczucia bardzo pozytywne , moglabym smialo polecac ta klinike . Wszystko goi sie dobrze choc po trzech tygodniach jeszcze odrobine czuje dyskomfort ale z dnia na dzien jest coraz lepiej . Dziekuje bardzo , uwazam ze moje pieniadze zostaly dobrze wydane :) pozdrawiam serdecznie :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Marzena S. (Gdańsk, 03.03.2016)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Oczywiście, będę miała na uwadze :) Gdyby ktoś, ze znajomych / rodziny potrzebował pomocy, z czystym sumieniem będę mogła polecić zarówno Panią jak i Revival Clinic! Bardzo dziękuję za pomoc, wsparcie i miłe słowa, wszystkiego dobrego Pani Izabelo! :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Sylwia T. (Warszawa, 03.03.2016)
    ZABIEG:
     
    Izabela, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "P. Aneto - jeśli chodzi o współprace z Panią to tu jestem w pełni zadowolony."

    OPINIA PACJENTA:
    Wojciech B. (Kraków, 03.03.2016)
    ZABIEG:
     
    Aneta, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska