Opinie o Tourmedica.pl - strona 34


  • "Pan doktor Piotr Zaorski, to wspaniały lekarz. Młody, u progu kariery, ale styl jego terapii bardzo pomyślnie rokuje o przyszłości. Takie cechy jak wysoki poziom umiejętności profesjonalnych, autentyczna troska o pacjenta, staranna diagnoza, pilna uwaga w śledzeniu postępu terapii, uważne słuchanie zapytań pacjenta i naturalne, cierpliwe informowanie. Nie skrywam, że pod opieką dr. Piotra Zaorskiego, czułem się całkowicie bezpieczny. Mój zdewastowany staw skokowy, został doprowadzony do pełnej sprawności. Serdeczne dzięki."

    OPINIA PACJENTA:
    Robert D. (Warszawa, 04.11.2015)
    ZABIEG:
     
    Izabela, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam serdecznie Pani Aniu! Jestem bardzo Pani wdzięczna bo to dzięki Pani pomocy poszłam na ten zabieg, który był najlepsza decyzja jaka mogłam podjąć. Jestem mega zadowolona (postaram sie wysłać fotke z efektami jeszcze w tym tygodniu ) poza tym wszystkim Pan dr jest mega fajny... i mega profesjonalny. Strasznie mi głupio ze w ogóle w to wątpiłam. Heh, naprawdę polecam ta klinikę i Pana doktora."

    OPINIA PACJENTA:
    Sabina K. (Bielsko-Biała, 14.10.2015)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Jest Pani niesamowita. Moim zdaniem wykonuje Pani swoją prace wzorowo, a słuchanie Pani w słuchawce telefonu to sama przyjemność. Ma Pani niesamowite podejście ponieważ rozmawiając z Panią odnoszę wrażenie jakby ktoś się zainteresował moją sprawą zupełnie bezinteresownie mimo że to Pani praca! Śmiem twierdzić że jest Pani pomocną osobą dla drugiego człowieka. ja też często w swojej pracy pomagam bezinteresownie dla drugiej osoby jeśli mam taką możliwość, ale niestety rzadko spotykam się żeby mi ktoś tak pomagał. cóż takie są już czasy dzisiaj.. W każdym razie ja lubię pomagać i będę to robił nadal! a Pani jest po prostu super i ciesze się że miałem przyjemność porozmawiania z Panią przez telefon.. ale się rozpisałem.... bardzo Pani dziękuję za pomoc w mojej sprawie i zainteresowanie. pozdrawiam bardzo ciepło :) mam nadzieje że jeszcze kiedyś panią znów usłyszę :)!"

    OPINIA PACJENTA:
    Robert S. (Szczecinek, 24.09.2015)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Pani Aneto! Bardzo dziękuje za odpowiedz. Niedługo wyjeżdżam, jak wrócę zastanowię się nad nowymi pytaniami. Na razie serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za wszystko!"

    OPINIA PACJENTA:
    Barbara G. (Łódź, 20.08.2015)
    ZABIEG:
     
    Aneta, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Hi Paulina, I was very happy with everything. I had a consultation and treatment on Monday and made another appointment for further treatment in a months time. Thanks for your help in arranging this! Kind regards."

    OPINIA PACJENTA:
    Jenny Z. (UK, 15.07.2015)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzień dobry, byłam bardzo zadowolona z usług - profesjonalna i miła obsługa, empatyczne podejście do moich problemów zdrowotnych. Pan profesor i rehabilitanci cierpliwie tłumaczyli mi, na czym polegają moje kłopoty z kręgosłupem i wyjaśniali, co powinnam zrobić, by sobie dalej nie szkodzić. Zabiegi dobrane do moich potrzeb faktycznie bardzo mi pomogły. Wyjeżdżałam z przekonaniem, że jeszcze tu na pewno wrócę. Pozdrawiam!"

    OPINIA PACJENTA:
    Wanda U. (Łódź, 05.05.2015)
    ZABIEG:
     
    Kamil, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "It was wonderful . The doctor is very caring. He listens and he answered all my concerns. He is also very knowledgeable and gives the best advice."

    OPINIA PACJENTA:
    Arishek C. (UK, 07.04.2015)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Hi Dominika, Thats great, thank you very much for your help and good work. Thanks again,"

    OPINIA PACJENTA:
    Alan S. (Londyn, UK, 23.03.2015)
    ZABIEG:
     
    Dominika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dr Ambroziak was very pleasant and capable."

    OPINIA PACJENTA:
    Alan S. (Londyn, UK, 21.03.2015)
    ZABIEG:
     
    Dominika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wyniki, cóż mogę powiedzieć - wszystko wygląda lepiej niż przed zabiegiem :)) Jestem bardzo zadowolony."

    OPINIA PACJENTA:
    Marek Z. (Warszawa, 27.02.2015)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska