Opinie o Tourmedica.pl - strona 36


  • "Jest Pani niesamowita. Moim zdaniem wykonuje Pani swoją prace wzorowo, a słuchanie Pani w słuchawce telefonu to sama przyjemność. Ma Pani niesamowite podejście ponieważ rozmawiając z Panią odnoszę wrażenie jakby ktoś się zainteresował moją sprawą zupełnie bezinteresownie mimo że to Pani praca! Śmiem twierdzić że jest Pani pomocną osobą dla drugiego człowieka. ja też często w swojej pracy pomagam bezinteresownie dla drugiej osoby jeśli mam taką możliwość, ale niestety rzadko spotykam się żeby mi ktoś tak pomagał. cóż takie są już czasy dzisiaj.. W każdym razie ja lubię pomagać i będę to robił nadal! a Pani jest po prostu super i ciesze się że miałem przyjemność porozmawiania z Panią przez telefon.. ale się rozpisałem.... bardzo Pani dziękuję za pomoc w mojej sprawie i zainteresowanie. pozdrawiam bardzo ciepło :) mam nadzieje że jeszcze kiedyś panią znów usłyszę :)!"

    OPINIA PACJENTA:
    Robert S. (Szczecinek, 24.09.2015)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Pani Aneto! Bardzo dziękuje za odpowiedz. Niedługo wyjeżdżam, jak wrócę zastanowię się nad nowymi pytaniami. Na razie serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za wszystko!"

    OPINIA PACJENTA:
    Barbara G. (Łódź, 20.08.2015)
    ZABIEG:
     
    Aneta, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Hi Paulina, I was very happy with everything. I had a consultation and treatment on Monday and made another appointment for further treatment in a months time. Thanks for your help in arranging this! Kind regards."

    OPINIA PACJENTA:
    Jenny Z. (UK, 15.07.2015)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzień dobry, byłam bardzo zadowolona z usług - profesjonalna i miła obsługa, empatyczne podejście do moich problemów zdrowotnych. Pan profesor i rehabilitanci cierpliwie tłumaczyli mi, na czym polegają moje kłopoty z kręgosłupem i wyjaśniali, co powinnam zrobić, by sobie dalej nie szkodzić. Zabiegi dobrane do moich potrzeb faktycznie bardzo mi pomogły. Wyjeżdżałam z przekonaniem, że jeszcze tu na pewno wrócę. Pozdrawiam!"

    OPINIA PACJENTA:
    Wanda U. (Łódź, 05.05.2015)
    ZABIEG:
     
    Kamil, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "It was wonderful . The doctor is very caring. He listens and he answered all my concerns. He is also very knowledgeable and gives the best advice."

    OPINIA PACJENTA:
    Arishek C. (UK, 07.04.2015)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Hi Dominika, Thats great, thank you very much for your help and good work. Thanks again,"

    OPINIA PACJENTA:
    Alan S. (Londyn, UK, 23.03.2015)
    ZABIEG:
     
    Dominika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dr Ambroziak was very pleasant and capable."

    OPINIA PACJENTA:
    Alan S. (Londyn, UK, 21.03.2015)
    ZABIEG:
     
    Dominika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wyniki, cóż mogę powiedzieć - wszystko wygląda lepiej niż przed zabiegiem :)) Jestem bardzo zadowolony."

    OPINIA PACJENTA:
    Marek Z. (Warszawa, 27.02.2015)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska