4,7 / 5   (41 ocen)

Opinie z internetu

Placówka Gabinet Chirurgii Kosmetycznej została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 41 opinii użytkowników z 2 różnych źródeł internetowych.

4,7

41 ocen
(z 2 źródeł)
4,7 / 5  (11 ocen placówki na Tourmedica.pl)
4,7 / 5  (30 ocen placówki na Google.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"Dr n. med. Jakub Kratochwil - Chirurg plastyczny w Gabinecie Chirurgii Kosmetycznej we Wrocławiu określany jest przez pacjentów, z którymi rozmawiam po konsultacjach i zabiegach, jako profesjonalista - to bardzo doświadczony i kompetentny lekarz. Wzbudza zaufanie pacjentów, na zadawane przez nich pytania odpowiada bardzo szczegółowo i rzetelnie. Informuje jak się przygotować do planowanego zabiegu, czego należy się spodziewać po nim i jak dbać o siebie w okresie rekonwalescencji. Najlepszą rekomendacją może być fakt, że pacjenci po wykonaniu pierwszego zabiegu często wracają do doktora, aby poprawić kolejne defekty urody. Doktor umożliwia również wstępną konsultację on-line na podstawie przesłanych zdjęć i wyznaczenie terminu zabiegu, co jest bardzo wygodne dla osób mieszkających za granicą."

Ewa K. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Marta k.
28 maja 2018
4,0

Polecam :)

4,0 - Marta k.
Konsultacje z Panem Doktorem na najwyższym poziomie, wiedziałam już że trafiłam do lekarza specjalisty:) Jestem bardzo zadowolona z efektu A nie minęły nawet 2 tyg . Bardzo polecam Pana Doktora!!
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (maj 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły
Ula
21 września 2017
5,0

Pozytywna

5,0 - Ula
Profesjonalna opieka i poczucie komfortu.
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (lipiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły
Agata P.
25 kwietnia 2019
5,0

Redukcja piersi

5,0 - Agata P.
Ciezko się dodzwonić na recepcje i do lekarza.
Spokojne miejsce kameralne i dyskretne .
Zabieg:  
Zmniejszenie piersi (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły
Katarzyna
24 września 2018
5,0

Jestem bardzo zadowolona, polecam 😊

5,0 - Katarzyna
Placówka godna polecenia, konkretna i rzetelna ekipa, bardzo dobra opieka
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły
Piotr W
(Oksford)
17 sierpnia 2018
5,0

Korekcja odstających uszu

5,0 - Piotr W
Profesjonalne podejście do sprawy, przemiła atmosfera, znakomite wykonanie zabiegu, doskonała komunikacja
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (sierpień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły
Izabela
7 sierpnia 2018
5,0

Lepiej być nie mogło

5,0 - Izabela
Czysto, dobra opieka przed i po zabiegu, miłe obsluga
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły
Jadwiga
(Świdnica)
17 lipca 2018
5,0

Zabieg nie tak straszny jak myslalam,moglam zrobic go juz dawno temu.Jeszcze wizyta kontrolna za miesiac,ale juz jest dobrze.

5,0 - Jadwiga
Nowoczesny gabinet,konkretny lekarz
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły
Margaret
19 czerwca 2018
5,0

Wszystko było w porzadt

5,0 - Margaret
Wszystko było dobrze
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły
Katarzyna
1 marca 2018
5,0

Zadowolona pacjentka

5,0 - Katarzyna
Opieka oraz wynik zabiegu super- zgodny z opisem chirurga i moimi oczekiwaniami. Szczegółowy i wyczerpujący wywiad oraz cierpliwość zespołu :)
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (luty 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły
Wojtek P
(Kędzierzyn-Koźle)
14 czerwca 2018
4,0

Ogólnie jestem zadowolony! Lekarz, którego mogę z czystym sumieniem polecić każdemu.

4,0 - Wojtek P
Pierwsze wrażenie po dojechaniu na adres - przerażenie w oczach moich, żony i córki. Wygląd zewnętrzny gabinetu odstarszający,brak parkingu należącego do gabinetu, jednak ze złotej miski nikt sie nie najadł. Wnętrze w perfekcyjnym stanie. Czysto i przyjemnie. Pan doktor mógłby więcej czasu i spokoju poświęcać podczas odpowiedzi na zadawane pytania podczas konsultacji. Mimo to zna sie na sztuce, którą wykonuje i smiało mogę go polecić innym osobom.
Podczas wykonywania zabiegu korekcji odstających uszu u moje 9-cio letniej córki, Pani asystentka Lekarzy (nie pamiętam imienia za co przepraszam) przeprowadzających zabieg, zaplotła warkocz i otaczała ciepłem moją córkę na którą czekaliśmy przed salą. W miare morzliwości wychodziła do nas i informowała nas o samopoczuciu córki i przebiegu zabiegu.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły
Paweł
17 października 2018
4,0

Miła obsługa

4,0 - Paweł
Zabieg:  
Liposukcja brzucha i talii (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły