Gabinet Chirurgii Kosmetycznej opinie

ocena 4.7 / 5 (10 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
10:00 - 18:00
wtorek
10:00 - 18:00
środa
10:00 - 18:00
czwartek
10:00 - 18:00
piątek
10:00 - 18:00
sobota
10:00 - 14:00
niedziela
nieczynne
Placówka Gabinet Chirurgii Kosmetycznej została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 10 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w gabinecie.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,7

10 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Dr n. med. Jakub Kratochwil - Chirurg plastyczny w Gabinecie Chirurgii Kosmetycznej we Wrocławiu określany jest przez pacjentów, z którymi rozmawiam po konsultacjach i zabiegach, jako profesjonalista - to bardzo doświadczony i kompetentny lekarz. Wzbudza zaufanie pacjentów, na zadawane przez nich pytania odpowiada bardzo szczegółowo i rzetelnie. Informuje jak się przygotować do planowanego zabiegu, czego należy się spodziewać po nim i jak dbać o siebie w okresie rekonwalescencji. Najlepszą rekomendacją może być fakt, że pacjenci po wykonaniu pierwszego zabiegu często wracają do doktora, aby poprawić kolejne defekty urody. Doktor umożliwia również wstępną konsultację on-line na podstawie przesłanych zdjęć i wyznaczenie terminu zabiegu, co jest bardzo wygodne dla osób mieszkających za granicą." - Ewa K. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Ula
5.0
Ula
Dodano: 21 września 2017
Tytuł:
"Pozytywna"
Profesjonalna opieka i poczucie komfortu.
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (lipiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły 
Katarzyna
5.0
Katarzyna
Dodano: 24 września 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolona, polecam 😊"
Placówka godna polecenia, konkretna i rzetelna ekipa, bardzo dobra opieka
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły 
Piotr W
5.0
Piotr W
Dodano: 17 sierpnia 2018
Tytuł:
"Korekcja odstających uszu"
Profesjonalne podejście do sprawy, przemiła atmosfera, znakomite wykonanie zabiegu, doskonała komunikacja
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (sierpień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły 
Izabela
5.0
Izabela
Dodano: 7 sierpnia 2018
Tytuł:
"Lepiej być nie mogło"
Czysto, dobra opieka przed i po zabiegu, miłe obsluga
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (lipiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły 
Jadwiga
5.0
Jadwiga
Dodano: 17 lipca 2018
Tytuł:
"Zabieg nie tak straszny jak myslalam,moglam zrobic go juz dawno temu.Jeszcze wizyta kontrolna za miesiac,ale juz jest dobrze."
Nowoczesny gabinet,konkretny lekarz
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (lipiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły 
Margaret
5.0
Margaret
Dodano: 19 czerwca 2018
Tytuł:
"Wszystko było w porzadt"
Wszystko było dobrze
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły 
Katarzyna
5.0
Katarzyna
Dodano: 1 marca 2018
Tytuł:
"Zadowolona pacjentka"
Opieka oraz wynik zabiegu super- zgodny z opisem chirurga i moimi oczekiwaniami. Szczegółowy i wyczerpujący wywiad oraz cierpliwość zespołu :)
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły 
Wojtek P
4.0
Wojtek P
Dodano: 14 czerwca 2018
Tytuł:
"Ogólnie jestem zadowolony! Lekarz, którego mogę z czystym sumieniem polecić każdemu."
Pierwsze wrażenie po dojechaniu na adres - przerażenie w oczach moich, żony i córki. Wygląd zewnętrzny gabinetu odstarszający,brak parkingu należącego do gabinetu, jednak ze złotej miski nikt sie nie najadł. Wnętrze w perfekcyjnym stanie. Czysto i przyjemnie. Pan doktor mógłby więcej czasu i spokoju poświęcać podczas odpowiedzi na zadawane pytania podczas konsultacji. Mimo to zna sie na sztuce, którą wykonuje i smiało mogę go polecić innym osobom.
Podczas wykonywania zabiegu korekcji odstających uszu u moje 9-cio letniej córki, Pani asystentka Lekarzy (nie pamiętam imienia za co przepraszam) przeprowadzających zabieg, zaplotła warkocz i otaczała ciepłem moją córkę na którą czekaliśmy przed salą. W miare morzliwości wychodziła do nas i informowała nas o samopoczuciu córki i przebiegu zabiegu.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły 
Marta k.
4.0
Marta k.
Dodano: 28 maja 2018
Tytuł:
"Polecam :)"
Konsultacje z Panem Doktorem na najwyższym poziomie, wiedziałam już że trafiłam do lekarza specjalisty:) Jestem bardzo zadowolona z efektu A nie minęły nawet 2 tyg . Bardzo polecam Pana Doktora!!
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (maj 2018)
Lekarz:
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły 
Paweł
4.0
Paweł
Dodano: 17 października 2018
Tytuł:
"Miła obsługa"
Zabieg:
Liposukcja brzucha i talii (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Jakub Kratochwil
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.