4,4 / 5   (35 ocen)

Opinie z internetu

Placówka MedKorekta została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.4 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 35 opinii użytkowników z 2 różnych źródeł internetowych.

4,4

35 ocen
(z 2 źródeł)
4,8 / 5  (17 ocen placówki na Tourmedica.pl)
4,0 / 5  (19 ocen placówki na Znanylekarz.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"MedKorekta Chirurgia Plastyczna i Estetyczna jest prowadzona przez dr Wiesławę Ratajczak, specjalistę w zakresie chirurgii plastycznej. Doktor Ratajczak mimo pozornej powściągliwości potrafi nawiązać ciepłą relację z pacjentem. Klienci dzielą się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniami z wizyt u Pani doktor, która postrzegana jest przez pacjentów jako wysokiej klasy specjalista. Od razu widać jej doświadczenie zawodowe i kompetencje. Indywidualnie traktuje każdego pacjenta. Wszystko tłumaczy, jeśli potrzeba nawet kilka razy przed zabiegiem. Opieka w klinice jest wspaniała. Klienci są bardzo zadowoleni z efektów jej pracy. Często słyszę od Klientów, że po zabiegach wzrosła ich samoocena, czują się pewniej, mogą w końcu przestać się wstydzić."

Paulina J. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Gośka.
22 września 2019
5,0

Jestem bardzo zadowolona z operacji. Efekt taki jaki, oczekiwalam.

5,0 - Gośka.
Wszystko było ok. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Miłe, ciepłe przyjęcie przez lekarza. Fachowe podejście do problemu, z jakim przyszłam do kliniki. Pani dr. uważnie mnie wysłuchała i dokładnie wiedziała o co mi chodzi.
Zabieg:  
Operacja nosa chrzęstnego / czubka nosa (sierpień 2019)
Lekarz:  
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły
Agata
13 lipca 2017
5,0
5,0 - Agata
Pani doktor poświęciła mi dużo czasu i wszystko dokładnie wytłumaczyła
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły
Piotr
14 lipca 2017
5,0
5,0 - Piotr
Pełen profesjonalizm
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły
cokolwik
15 listopada 2019
5,0

Opinia

5,0 - cokolwik
mila atmosfera profesjonalny zabieg wysoka jakosc
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły
Bozena
15 lipca 2019
5,0

Korekta powiek

5,0 - Bozena
Szybkość.sprawnosc zalatwienia
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły
Michael
22 maja 2019
5,0

Polecam

5,0 - Michael
Nic
Otwartość i bezpośredniość Pani Doktor
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2019)
Lekarz:  
lek. Wiesława Ratajczak
Małgorzata
26 września 2018
5,0

Biorąc po uwagę całość : wizytę konsultacyjną i sam zabieg gorąco polecam.

5,0 - Małgorzata
Nic takiego nie przychodzi mi do głowy.
Bardzo miła , uprzejma i profesjonalna obsługa oraz co ważne krótkie terminy.
Zabieg:  
Operacje plastyczne powiek (wrzesień 2018)
Lekarz:  
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły
Lidia
14 lipca 2018
5,0

Jestem zadowolona z konsultacji.

5,0 - Lidia
Bardzo miła pani doktor. O wszystkim poinformowała.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2018)
Lekarz:  
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły
Adrian
29 maja 2018
5,0

Korekcja odstających uszu

5,0 - Adrian
Bardzo profesjonalnie podejście do klienta. Jestem właśnie dzień po zabiegu i czekam na wizytę w celu obserwacji.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2018)
Lekarz:  
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły
Irena
17 maja 2018
5,0

Profesjonalnie

5,0 - Irena
Mila obsluga
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (maj 2018)
Lekarz:  
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły
Wioleta
22 listopada 2019
4,0

Polecam

4,0 - Wioleta
Brak
Wszystko było w porządku, Pani doktor dokładnie wytłumaczyła jak będzie przebiegać operacja itp.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (listopad 2019)
Lekarz:  
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły
Frencel
28 września 2019
4,0

Profesjonalizm

4,0 - Frencel
Profesjonalizm, szybki termin zabiegu, lekarz z długoletnią praktyką. Szybkie zdjęcie szwów przez co blizny są mniej widoczne.
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (wrzesień 2019)
Lekarz:  
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły
Rafał
16 maja 2019
4,0

Jestem bardzo zadowolony, że akurat u Państwa przeprowadziłem zabieg i trafiłem akurat do tej pani doktor. Wszystkim was będę polecał.

4,0 - Rafał
Brak uwag.
Profesjonalizm. Dbanie o pacjenta. Miła atmosfera.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (maj 2019)
Lekarz:  
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły
Danuta G
31 lipca 2018
4,0

Polecam Panią doktor.

4,0 - Danuta G
Profesjonalizm i podejście do pa je ta Pani doktor. Udzielala wyczerpujących wyjaśnień przed i po zabiegu.Poleca
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (lipiec 2018)
Lekarz:  
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły
Pacjentka
15 czerwca 2018
5,0

Polecam

5,0 - Pacjentka
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (maj 2018)
Lekarz:  
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły
Krystian
21 lipca 2017
5,0
5,0 - Krystian
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły