MedKorekta Chirurgia Plastyczna i Estetyczna opinie

ocena 4.8 / 5 (12 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
-
wtorek
-
środa
-
czwartek
15:00 - 18:00
piątek
-
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka MedKorekta Chirurgia Plastyczna i Estetyczna została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.8 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 12 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,8

11 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"MedKorekta Chirurgia Plastyczna i Estetyczna jest prowadzona przez dr Wiesławę Ratajczak, specjalistę w zakresie chirurgii plastycznej. Doktor Ratajczak mimo pozornej powściągliwości potrafi nawiązać ciepłą relację z pacjentem. Klienci dzielą się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniami z wizyt u Pani doktor, która postrzegana jest przez pacjentów jako wysokiej klasy specjalista. Od razu widać jej doświadczenie zawodowe i kompetencje. Indywidualnie traktuje każdego pacjenta. Wszystko tłumaczy, jeśli potrzeba nawet kilka razy przed zabiegiem. Opieka w klinice jest wspaniała. Klienci są bardzo zadowoleni z efektów jej pracy. Często słyszę od Klientów, że po zabiegach wzrosła ich samoocena, czują się pewniej, mogą w końcu przestać się wstydzić." - Paulina J. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Agata
5.0
Agata
Dodano: 13 lipca 2017
Pani doktor poświęciła mi dużo czasu i wszystko dokładnie wytłumaczyła
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły 
Piotr
5.0
Piotr
Dodano: 14 lipca 2017
Pełen profesjonalizm
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły 
Michael
5.0
Michael
Dodano: 22 maja 2019
Tytuł:
"Polecam"
Nic
Otwartość i bezpośredniość Pani Doktor
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2019)
Lekarz:
lek. Wiesława Ratajczak
Małgorzata
5.0
Małgorzata
Dodano: 26 września 2018
Tytuł:
"Biorąc po uwagę całość : wizytę konsultacyjną i sam zabieg gorąco polecam."
Nic takiego nie przychodzi mi do głowy.
Bardzo miła , uprzejma i profesjonalna obsługa oraz co ważne krótkie terminy.
Zabieg:
Operacje plastyczne powiek (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły 
Lidia
5.0
Lidia
Dodano: 14 lipca 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolona z konsultacji."
Bardzo miła pani doktor. O wszystkim poinformowała.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły 
Adrian
5.0
Adrian
Dodano: 29 maja 2018
Tytuł:
"Korekcja odstających uszu"
Bardzo profesjonalnie podejście do klienta. Jestem właśnie dzień po zabiegu i czekam na wizytę w celu obserwacji.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły 
Irena
5.0
Irena
Dodano: 17 maja 2018
Tytuł:
"Profesjonalnie"
Mila obsluga
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (maj 2018)
Lekarz:
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły 
Rafał
4.0
Rafał
Dodano: 16 maja 2019
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolony, że akurat u Państwa przeprowadziłem zabieg i trafiłem akurat do tej pani doktor. Wszystkim was będę polecał."
Brak uwag.
Profesjonalizm. Dbanie o pacjenta. Miła atmosfera.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (maj 2019)
Lekarz:
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły 
Danuta Gomuła
4.0
Danuta Gomuła
Dodano: 31 lipca 2018
Tytuł:
"Polecam Panią doktor."
Profesjonalizm i podejście do pa je ta Pani doktor. Udzielala wyczerpujących wyjaśnień przed i po zabiegu.Poleca
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły 
Pacjentka
5.0
Pacjentka
Dodano: 15 czerwca 2018
Tytuł:
"Polecam"
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (maj 2018)
Lekarz:
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły 
Krystian
5.0
Krystian
Dodano: 21 lipca 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Wiesława Ratajczak
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska