4,6 / 5   (40 ocen)

Opinie z internetu

Placówka NawMedica została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 40 opinii użytkowników z 2 różnych źródeł internetowych.

4,6

40 ocen
(z 2 źródeł)
4,7 / 5  (19 ocen placówki na Tourmedica.pl)
4,5 / 5  (21 ocen placówki na Google.pl)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Zadowolona K
21 listopada 2019
5,0

Zabieg powiększania piersi

5,0 - Zadowolona K
Zapewniony pełen komfort podczas pobytu w klinice.
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (listopad 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Anita
19 listopada 2019
5,0

Polecam

5,0 - Anita
Bardzo miła obsługa, wszystko zgodne z oczekiwaniami.
Zabieg:  
Liposukcja ud zewnętrznych i wewnętrznych (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Ewelina
7 listopada 2019
5,0

Serdecznie polecam

5,0 - Ewelina
Przemiła i profesjonalna Opieka
Zabieg:  
Liposukcja brzucha (listopad 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Maciek
6 listopada 2019
5,0

Korekcja uszu na duży PLUS

5,0 - Maciek
Podejście lekarza do zabiegu, bardzo miły sympatyczny i rzeczowy lekarz oraz personel. Fachowiec w swojej dziedzinie!
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Zadowolona K
4 listopada 2019
5,0

Szczerze Polecam

5,0 - Zadowolona K
Przemiła obsługa. Doktor Nawrocki bardzo konkretny. Kontakt z kliniką bez zastrzeżeń.
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Kobieta
31 października 2019
5,0

Jestem zadowolona

5,0 - Kobieta
przemiła atomosfera,piękna,nowoczesna klinika ,pani w recepcji bardzo pomocna,lekarz i pielęgniarka również spełnili moje oczekiwania😉
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Klaudia
11 września 2019
5,0

Operacja plastyczna nosa

5,0 - Klaudia
Podczas wizyty w placówce panowała przyjazna atmosfera. Zostałam objęta specjalistyczną opieką, dzięki której mogłam poczuć się swobodnie.
Zabieg:  
Operacje plastyczna nosa (wrzesień 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Ana
20 sierpnia 2019
5,0

Oni zrobią to za Ciebie najlepiej :)

5,0 - Ana
Wszystko mi się podobało
Nie musiałam umawiać się i konsultowac z wieloma lekarzami Wasza firma zrobiła to za mnie. Zaszczedzilam wiele czasu i pieniędzy. 🙏🥰
Zabieg:  
Usuwanie małej blizny chirurgicznie (sierpień 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Patrick
17 czerwca 2019
5,0

Bardzo dobrze zadbałem o cały pobyt.

5,0 - Patrick
Bardzo dobrze zadbałem o cały pobyt.
Zabieg:  
Plastyka brzucha (czerwiec 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Aldona
15 maja 2019
5,0

ładna klinika

5,0 - Aldona
ładna lokalizacja, bardzo ładna nowa klinika
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Konrad G.
9 maja 2019
5,0

Bardzo ładna i schludna klinika z miłym personelem.

5,0 - Konrad G.
Nie było takich rzeczy.
Podobało mi się w jaki sposób przebiegł moj zabieg, bardzo mili i sympatyczni ludzie.
Zabieg:  
Operacje plastyczne uszu (maj 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Urszula
7 maja 2019
5,0

Super

5,0 - Urszula
Całokształt
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Daniel
14 listopada 2019
4,0

Opinia

4,0 - Daniel
Zabieg przebiegl w milej atmosfeze ,szybko bez kaplikacji.czekamy na efekty
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (listopad 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Son.wid
31 października 2019
4,0

Wszystko ok

4,0 - Son.wid
Wąski wjazd na parking
Klinika ładna, czysta.
Zabieg:  
Operacje plastyczne uszu (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Justyna
31 października 2019
4,0

Napewno skorzystam jeszcze z ich uslug

4,0 - Justyna
Super Team,jestem bardzo zadowolona z rezultatow operacji Jak i opieki w klinice. Swietna opieka po operacji.Serdecznie polecam
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Marta
17 października 2019
4,0

Super

4,0 - Marta
Super
Zabieg:  
Podniesienie piersi (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Joanna zachwycona pacjentka 😘
7 października 2019
4,0

Polecę każdemu kto uzna że musi skorzystać by leprze stały się poranki Moje stały się takie 😊

4,0 - Joanna zachwycona pacjentka 😘
nie mam co napisac
Kompetencja !!!! Rzetelna informacja Fenomenalny Pan Doktor Pani Ania i Renia
Zabieg:  
Operacja opadających powiek (wrzesień 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Janina
18 lipca 2019
4,0

Super, polecam 😊

4,0 - Janina
Podobalo mi sie wszystko.
Bardzo mila opieka, profesjonalne leczenie, smaczne sniadanko 😃,poprostu po ludzku.
Zabieg:  
Plastyka brzucha (lipiec 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły
Kasia
24 września 2019
5,0

Bardzo dobra opieka przed i po zabiegu zarówno ze strony doktora jak i całego personelu.

5,0 - Kasia
Zabieg:  
Plastyka brzucha (sierpień 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Nawrocki
 
Szczegóły