Operacja nosa - opinie o Tourmedica.pl


  • "Super pomocny i potrafi doradzic."

    OPINIA PACJENTA:
    Basia (Kraków, 08.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Czysty profesjonalizm . Polecam!"

    OPINIA PACJENTA:
    MIchał (Świdnik, 05.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka chętnie i szczegółowo udzieliła mi wyczerpujących informacji odnośnie operacji. Doradziła mi także, gdzie mogłabym zrobić potrzebne badania przed zabiegiem, ponieważ nie miałam możliwości wykonania ich wcześniej w swojej miejscowości. Bardzo szybko odpowiadała na moje wiadomości i nurtujące mnie wszelkie wątpliwości. Po operacji kontakt z Panią Agnieszką oceniam także wzorowo. Nie było żadnych problemów w celu uzyskania jakichkolwiek informacji po przebytym zabiegu."

    OPINIA PACJENTA:
    Klaudia (Wrocław, 11.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Konkretne informacje przejrzyste konkretne bardzo miła obsluga"

    OPINIA PACJENTA:
    Dorota (Wrocław, 05.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Renata, cudowna kobieta . Przed operacja wymienilam z nia mnostwo emaili duzo mi pomagala az sie zdecydowalismy z mezrm I rodzina na Doktora Sulige wspierala o kazdej porze odpisywapa uspokajwla mnie I dzis pani Renato po miesiacu od tego wydarzenia moge pani powiedziec tak jak panu doktorowi dziekuje jestem szczesliwa"

    OPINIA PACJENTA:
    Ewa (Częstochowa, 14.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Jest Pani profesjonalistką. Pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Kamila J (Bydgoszcz, 12.07.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Opieka w klinice była bardzo dobra, warunki na wysokim poziomie. córka jest bardzo zadowolona. personel jak i lekarze mili i kompetentni. Klinika z pewnością godna polecenia. Pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Karolina T. (Bydgoszcz, 07.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam. Przepraszam ze nie odpowiadalam ale dochodzilam do siebie po zabiegu. Operacja przebiegla dobrze, nos jeszcze obrzekniety ale ladny. Dziekuje za polecenie kliniki"

    OPINIA PACJENTA:
    Weronika Sz. (Gdańsk, 05.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam, Jestem bardzo zadowona z wizyty,pan doktor byl bardzo mily i precyzyjnie opisal mi przebieg zabiegu. Ponadto skonsultowalam sie z poleconym laryngologiem,ktory rowniez byl bardzo profesjonalny i sympatyczny ;-)Nie ma zadnych przeciwskazan,takze chcialabym wykonac zabieg w styczniu."

    OPINIA PACJENTA:
    Marta S. (Dublin, 15.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Ewa A., Doradca medyczny Tourmedica.pl