Operacja odstających uszu - opinie o Tourmedica.pl


  • "konkretny i bardzo pomocny"

    OPINIA PACJENTA:
    Marzena (Gdynnia, 09.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo szybko umówiła mi wizytę, bez żadnych problemów."

    OPINIA PACJENTA:
    Monia (Lubin, 09.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka Zawadzka szybko wyznaczyła nam wolny termin wizyty. Odpowiedziała na pytania dotyczące zabiegu a po zabiegu interesowała się stanem psychicznym i efektami medycznymi po zabiegu."

    OPINIA PACJENTA:
    Mateusz (Świdnik, 26.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Świetna komunikacja, bardzo szybkie odpowiedzi. Pani Agnieszka znalazła najlepszego specjalistę, który zgodził się przeprowadzić zabieg plastyki uszu córki w dogodnym dla nas terminie w znieczuleniu ogólnym (choć nie jest to wymagane do tego typu zabiegow). Poleciła również miejsce gdzie moglibyśmy się zatrzymać ponieważ nie jesteśmy z Wrocławia. Bardzo dziekujemy :))"

    OPINIA PACJENTA:
    Kasia (Wrocław, 05.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Sympatyczna obsługa duża dbałość o pacjenta."

    OPINIA PACJENTA:
    Małgorzata (Gdynia, 30.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Od początku do końca troszczy się o pacjenta. Jest zawsze pomocna i można dzwonić do Niej ze wszystkim"

    OPINIA PACJENTA:
    Maria (Gdynia, 24.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo miła i sympatyczna kobieta. Potrafiła odpowiedzieć na każde pytanie"

    OPINIA PACJENTA:
    Konrad G. (Wrocław, 09.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Szybka i przejrzysta komunikacja. Szczegółowy opis transakcji, dojazdu do kliniki. Pani Agata bardzo efektywnie wyszukała dla mnie klinikę, która spełniała moje ograniczone czasowo wymogi."

    OPINIA PACJENTA:
    Przemysław (Wrocław, 30.01.2019)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pan Jerzy jest wyjątkowo kompetentnym doradcą, podczas konsultacji odpowiedział na moje wszelkie pytania i wątpliwości, wykazał zainteresowanie oraz troskę o jakość usług, z niezwykle miłym i sympatycznym nastawieniem."

    OPINIA PACJENTA:
    Jola (Warszawa, 13.12.2018)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję bardzo za szybką pomoc."

    OPINIA PACJENTA:
    Bożena P. (Zamość, 30.10.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska