Operacja odstających uszu - opinie o Tourmedica.pl


  • "Jesteście bardzo pomocni, dziękuję za wskazanie i dobranie placówki!"

    OPINIA PACJENTA:
    Maciek (Wrocław, 06.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka jest wspaniała i troskliwą wszystkiego pilnuje Jeszcze raz Dziękuję"

    OPINIA PACJENTA:
    Marta (Lubin, 04.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Renata jest bardzo miła i sympatyczna osoba. Odpowiada wyczerpującą na wszystkie pytania"

    OPINIA PACJENTA:
    Sonia (Wrocław, 31.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo sympatyczna Pani która na bieżąco dzwoni i pyta o przebieg wizyty itp.odpowiada na wszystkie nurtujące pytania"

    OPINIA PACJENTA:
    Magdalena (Lubin, 31.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka jest przemiła i zawsze pomocna. Można się do niej zwrócić z każdym pytaniem. Chętnie udziela informacji i przez telefon "widać" uśmiech na jej twarzy."

    OPINIA PACJENTA:
    Ewelina (Łódź, 15.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Super pomoc, po przedstawieniu mojej sytuacji została dobrana klinika i zabieg który był dopasowany indywidualnie."

    OPINIA PACJENTA:
    Kamila (Wrocław, 26.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "konkretny i bardzo pomocny"

    OPINIA PACJENTA:
    Marzena (Gdynnia, 09.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo szybko umówiła mi wizytę, bez żadnych problemów."

    OPINIA PACJENTA:
    Monia (Lubin, 09.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka Zawadzka szybko wyznaczyła nam wolny termin wizyty. Odpowiedziała na pytania dotyczące zabiegu a po zabiegu interesowała się stanem psychicznym i efektami medycznymi po zabiegu."

    OPINIA PACJENTA:
    Mateusz (Świdnik, 26.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Świetna komunikacja, bardzo szybkie odpowiedzi. Pani Agnieszka znalazła najlepszego specjalistę, który zgodził się przeprowadzić zabieg plastyki uszu córki w dogodnym dla nas terminie w znieczuleniu ogólnym (choć nie jest to wymagane do tego typu zabiegow). Poleciła również miejsce gdzie moglibyśmy się zatrzymać ponieważ nie jesteśmy z Wrocławia. Bardzo dziekujemy :))"

    OPINIA PACJENTA:
    Kasia (Wrocław, 05.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska