Opinie o Tourmedica.pl - strona 3

  • "Od początku do końca troszczy się o pacjenta. Jest zawsze pomocna i można dzwonić do Niej ze wszystkim"

    OPINIA PACJENTA:
    Maria (Gdynia, 24.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Świetne prowadzenie przed i po zabiegu"

    OPINIA PACJENTA:
    Daniel (Gdańsk, 22.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dobry kontakt, szybkie ustalenie terminu"

    OPINIA PACJENTA:
    Aleksandra (Bydgoszcz, 22.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo miła osoba zainteresowana zdrowiem i potrzebami pacjenta,dzięki swej uprzejmości i zaangażowaniu w pracę otrzymałem doskonałą ofertę odpowiadającą dokładnie moim potrzebom."

    OPINIA PACJENTA:
    Wojtek (Komorowice, 17.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Renata, cudowna kobieta . Przed operacja wymienilam z nia mnostwo emaili duzo mi pomagala az sie zdecydowalismy z mezrm I rodzina na Doktora Sulige wspierala o kazdej porze odpisywapa uspokajwla mnie I dzis pani Renato po miesiacu od tego wydarzenia moge pani powiedziec tak jak panu doktorowi dziekuje jestem szczesliwa"

    OPINIA PACJENTA:
    Ewa (Częstochowa, 14.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję Pani Agnieszko, otoczyła Pani nie tylko fachowa opieka mojego tatę ale też mnie i mamę, mogłyśmy cała dobę czuwać przy tacie. Pozdrawiamy jest Pani wspaniała osoba"

    OPINIA PACJENTA:
    Tadeusz (Komorowice, 10.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo miła i sympatyczna kobieta. Potrafiła odpowiedzieć na każde pytanie"

    OPINIA PACJENTA:
    Konrad G. (Wrocław, 09.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pan Jerzy również bardzo miły człowiek bardzo prosto i zrozumiale wyjaśnił na czym polega laserowy zabieg dziękuję"

    OPINIA PACJENTA:
    Marzena (Białystok, 09.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Jestem bardzo zadowolony. Doradca bardzo szybko znalazł dogodny dla mnie termin i umowil na wizytę. Bardzo dobry kontakt , szybka odpowiedź na zapytanie.polecam"

    OPINIA PACJENTA:
    Szymon (Wrocław, 29.04.2019)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dziękuje Pani Agnieszce za pomoc, zaangażowanie i za to , że jest . Czuję że jestem ważna jako pacjent i to jest wspaniałe uczucie."

    OPINIA PACJENTA:
    Milena (Bydgoszcz, 26.04.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska