Opinie o Tourmedica.pl - strona 32


  • "Dziękuję Pani bardzo bardzo!! Jestem w szoku że taką pomoc uzyskałem jesteście THE BEST. Dzięki i pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Andrzej D. (Rumia, 05.02.2016)
    ZABIEG:
     
    Arleta, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję bardzo za zainteresowanie, czuję się nadspodziewanie dobrze, rekonwalescencja jest zupełnie bezbolesna. Co do pana doktora Jaremy jest to jeden z najlepszych lekarzy jakich kiedykolwiek spotkałem po obydwu stronach oceanu. Jest to wysokiej klasy fachowiec z doskonałym podejściem do pacjenta, zasługuje na jak najwyższe uznanie i rekomendację. Jestem bardzo zadowolony ze udało mi się do Państwa trafić gdyż cały zespół zasługuje na najwyższą ocenę, mam tu na myśli również opiekę pielęgniarską w trakcie operacji i po. Bardzo dziękuję również pani za tak miły i profesjonalny kontakt i pomoc. Na pewno będą polecał waszą firmę przy każdej okazji. Bardzo dziękuję i życzę Pani i całemu zespołowi samych sukcesów i uśmiechu w nowym 2016 roku."

    OPINIA PACJENTA:
    Krzysztof M. (USA, 05.02.2016)
    ZABIEG:
     
    Olga, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Здравствуйте дорогая Арлетта! Хочу Вас поблагодарить за оказанную помощь. Операция прошла очень успешно, хочу сказать огромное спасибо врачам, они были очень внимательны и ответственны. Все консультации тоже были профессиональны, спасибо всем. Дорогая Арлетта,На приёме у врачей проблем не было, я всем очень довольна. Врачи понимают по английски и по русски. Все прошло очень хорошо. За все им спасибо и Вам особенно."

    OPINIA PACJENTA:
    Наталия (Wielka Brytania, 05.02.2016)
    ZABIEG:
     
    Arleta, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję serdecznie Pani Dominiko,jestem Pani bardzo wdzięczna i powiem szczerze ze bez Pani wsparcia nie dala bym rady. Zachowam w tel numery. Dziękuję za wyrozumiałość z Pani strony,okropnie się stresuje każdym szczegółem,ale dzięki Pani wszystko jest łatwiejsze. Teraz to tylko muszę się modlić żeby nie było żadnych opóźnień. Bardzo bym chciała mieć to za sobą. Duuużo zdrówka Pani życzę :) Proszę o siebie dbać :) Pozdrawiam serdecznie"

    OPINIA PACJENTA:
    Katarzyna P. (Irlandia, 05.02.2016)
    ZABIEG:
     
    Dominika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Jestem bardzo zadowolony ze tak mi pani pomogła przed wizytą umówiła wizytę teraz też o mnie pani pamięta jest mi niezmiernie miło bardzo dziękuję za pomoc od pani. Jest pani znakomita w tym co robi."

    OPINIA PACJENTA:
    Mateusz M. (Łódź, 05.02.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina G., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "DZIEN DOBRY PANI ANIU, BARDZO PANI DZIEKUJE ZA SZYBKA I POMOCNA ODWIEDZ, PODJADE JUTRO DO MOJEJ LEKARKI I POKAZE JEJ PRZETLUMACZONE BADANIA KTORE PANI MI WYSLALA,JESLI COS JESZCZE BEDZIE NIE JASNE TO SIE ZAMELDUJE. JEST PANI WSPANIALA :-)) POZDRAWIAM"

    OPINIA PACJENTA:
    Beate K. (Niemcy, 05.02.2016)
    ZABIEG:
     
    Anna O., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję za słowa otuchy. Chyba anioł mi Panią zesłał."

    OPINIA PACJENTA:
    Michał B. (Kielce, 05.02.2016)
    ZABIEG:
     
    Justyna Cz., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Czuję się świetnie,to była profesjonalna bezbłędna i bez powikłań robota.Satysfakcjonujący nas termin uzgodniliśmy z lekarzem telefonicznie. Zabieg i konsultacja odbyły się planowo.Jestem bardzo zadowolony z Państwa uslug. Mogę z czystym sumieniem polecać Was i Pana Dr w swoim środowisku. Nie mam żadnych negatywnych uwag, wręcz same superlatywy. Dziękuję Bardzo"

    OPINIA PACJENTA:
    Arkadiusz K. (Wrocław, 03.02.2016)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziekuje. Jest Pani bardzo mila i profesjonalna osoba. Pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Beata R. (Wrocław, 03.02.2016)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam. W chwili obecnej czuje się dobrze.zabieg przebiegł szybko i bezboleśnie. Mam nadzieje ze rana się zagoi i będzie dobrze. DZIĘKUJĘ ZA FACHOWA POMOC:)"

    OPINIA PACJENTA:
    Anna S. (Dębica / Katowice, 03.02.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska