Centrum Medycyny Estetycznej i Naczyniowej opinie

ocena 4.7 / 5 (20 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
9:00 - 21:00
wtorek
9:00 - 21:00
środa
9:00 - 21:00
czwartek
9:00 - 21:00
piątek
9:00 - 21:00
sobota
-
niedziela
nieczynne
Placówka Centrum Medycyny Estetycznej i Naczyniowej została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 20 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w centrum medycznym.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,7

20 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Centrum Medycyny Estetycznej i Naczyniowej w swojej ofercie posiada szeroką gamę zabiegów z zakresu medycyny estetycznej, wśród nich m.in. wypełnianie zmarszczek kwasem hialuronowym, mezoterapia, wampirzy lifting Regeneris – osocze bogatopłytkowe, przeszczepy tkanki tłuszczowej Adivive-lipotransfer, nowoczesne modelowanie sylwetki BodyJet-Liposuction i Vanquish, usuwanie tatuaży, a także laserowe leczenie trądziku i blizn. Wśród specjalności centrum znalazła się również ginekologia estetyczna, w ramach której zabiegi wykonywane są laserem medycznym Fotona. To metoda małoinwazyjna, niewymagająca znieczulenia ani hospitalizacji. Klinika zajmuje się także chirurgią naczyniową i flebologią, w której przeważają metody nieinwazyjne, jak skleroterapia, laser EVLT czy VenaSeal. Klienci, którym umówiłem wizytę w klinice, wypowiadają się na jej temat bardzo pochlebnie. Chwalą zarówno stylizację wnętrz, bezpłatny parking przed placówką, wyposażenie placówki w nowoczesny sprzęt oraz doskonały personel medyczny i miłą atmosferę. Szczególnie wyróżniany jest lek. Marcin Wilczyński, który postrzegany jest jako bardzo dobry specjalista, potrafiący wytłumaczyć procedury zabiegowe w szybki i jednocześnie prosty sposób, przy czym tworzy miłą atmosferę, a do tego jest zawsze do dyspozycji pacjentów." - Jerzy L. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Helena
5.0
Helena
Dodano: 20 października 2017
Tytuł:
"Bardzo polecam"
Bardzo miła atmosfera, lekarz wyjaśnia wszystko szczegółowo, zabieg krótki i bezbolesny.
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (październik 2017)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 
Beata
5.0
Beata
Dodano: 10 stycznia 2018
Tytuł:
"Jak macie problem z żylakami, to serdecznie polecam!"
Wszystko było super.
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 
Beata
5.0
Beata
Dodano: 1 grudnia 2017
Tytuł:
"Serdecznie"
Otrzymałam ważne informacje i porady dotyczące moich problemów zdrowotnych.
Dotyczy:
Konsultacja flebologiczna (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
Arek
(Zielona Góra)
4.0
Arek (Zielona Góra)
Dodano: 25 stycznia 2018
Tytuł:
"Super atmosfera"
Przy zabiegu fajnie grała muzyczka, która umilała czas trwania wizyty.
Zabieg:
Usunięcie włókniaka (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 
Jolanta
4.0
Jolanta
Dodano: 23 listopada 2017
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolona. Polecam"
Miła obsługa. Czysto i bardzo ładnie.
Zabieg:
Leczenie nietrzymania moczu u kobiet (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 
Dariusz i Katarzyna
5.0
Dariusz i Katarzyna
Dodano: 1 marca 2019
Tytuł:
"Godna polecenia Placowka!"
Gabinet estetyczny i profesionalnie wyposazony (mimo stosunkowo malych rozmiarow)
Zabieg:
Liposukcja Body Jet - 3 powierzchnie ciała (luty 2019)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 
Mehmet Emin.
5.0
Mehmet Emin.
Dodano: 21 lutego 2019
Tytuł:
"Jestem bardzo ma tak!"
Kontakt z pacjentem, szybki termin zabiegu, bardzo dobry przekaz informacji , zawsze ktoś podniesie słuchawkę I nie czeka się wieczność gdy telefon jest zajęty , oddzwonią natychmiast. Same plusy, czyściutko miły personel, cukiereczki....
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (luty 2019)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 
Maja
5.0
Maja
Dodano: 16 stycznia 2019
Tytuł:
"Serdecznie polecam"
Super atmosfera,cudowna opieka.
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek dolnych (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 
Justyna Fin
5.0
Justyna Fin
Dodano: 22 listopada 2018
Tytuł:
"Znikające żylaki"
-
Kompetentny personel,miła atmosfera,punktualność.
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 
Wiktoria
5.0
Wiktoria
Dodano: 13 listopada 2018
Tytuł:
"Bardzo dobrze"
Nie mam uwag
Czystość estetyka profesjonalizm
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 
Przemysław
5.0
Przemysław
Dodano: 26 maja 2018
Tytuł:
"Szybko, sprawnie i na temat"
Podejście do klienta, fachowe wytłumaczenie wad i zalet zabiegu
Zabieg:
Leczenie nadpotliwości laserem (maj 2018)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 
Majka
5.0
Majka
Dodano: 17 maja 2018
Tytuł:
"Super"
Dokładne wytłumaczenie przebiegu zabiegu
Zabieg:
Laserowe usuwanie rozstępów (maj 2018)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 
Wiktoria
4.0
Wiktoria
Dodano: 18 lipca 2018
Tytuł:
"Polecam"
Kultura i profesjonalizm
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 
Edyta Muszyńska
(Żary)
4.0
Edyta Muszyńska (Żary)
Dodano: 24 maja 2018
Tytuł:
"Polecam"
Miła obsługa. Profesjonalne podejście do pacjenta.
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (maj 2018)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 
Wioletta
(Drwalewice)
5.0
Wioletta (Drwalewice)
Dodano: 22 maja 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2017)
 
Szczegóły 
Hanna
5.0
Hanna
Dodano: 24 października 2018
Tytuł:
"Pozytywna"
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (październik 2018)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 
Pawel
5.0
Pawel
Dodano: 26 lutego 2018
Tytuł:
"Top"
Zabieg:
Pachy - leczenie nadpotliwości laserem (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 
Wioletta
(Drwalewice)
5.0
Wioletta (Drwalewice)
Dodano: 1 czerwca 2017
Zabieg:
Liposukcja - odsysanie tłuszczu (maj 2017)
 
Szczegóły 
Aleksandra
4.0
Aleksandra
Dodano: 6 listopada 2018
Tytuł:
"Zadowolona pacjentka"
Zabieg:
Chirurgia naczyniowa i flebologia (październik 2018)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 
Natalia
4.0
Natalia
Dodano: 27 września 2017
Tytuł:
"Wszystko bardzo profesjonalnie"
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Marcin Wilczyński
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.