Este l'arte opinie

ocena 4.5 / 5 (18 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
10:00 - 20:00
wtorek
10:00 - 20:00
środa
nieczynne
czwartek
10:00 - 20:00
piątek
10:00 - 20:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Este l'arte została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako bardzo dobra. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 18 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,5

17 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Klinika Este l'arte specjalizuje się w Chirurgii Plastycznej. Umawiam tu kilka wizyt dziennie na zabiegi z zakresu chirurgii plastycznej. Doktor Rykała oraz doktor Bratoś, to specjaliści o wieloletnim doświadczeniu zawodowym. Z licznych opinii pacjentów wiem, że konsultacje odbywają się w miłej atmosferze, a lekarze starają się zawsze dokładnie i rzeczowo objaśnić przebieg planowanej procedury zabiegowej. Oprócz miłego usposobienia lekarzy i ich wysokich kompetencji, do kliniki pacjentów przyciągają również atrakcyjne ceny oraz szybkie terminy planowanych zabiegów." - Paulina K. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

J.DOMI
5.0
J.DOMI
Dodano: 9 września 2017
Tytuł:
"Polecam klinike"
Według mnie troszkę za szybko przebiegła wizyta kontrolna i zdjęcie szwów. Jestem zadowolona z efektów zabiegu, aczkolwiek lewa brodawka wygląda znacznie gorzej niż prawa, która jest taka jak oczekiwałam.
Bardzo konkretne podejście, opieka podczas zabiegu,
Zabieg:
Zmniejszenie brodawek sutkowych (lipiec 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jan Rykała
 
Szczegóły 
Kamil
5.0
Kamil
Dodano: 25 grudnia 2017
Tytuł:
"Nie mam zarzutów, co do przeprowadzenia konsultacji"
Szybkie przekazanie informacji, którymi bylem zainteresowany.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (grudzień 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jan Rykała
Maria 1962
5.0
Maria 1962
Dodano: 19 października 2017
Tytuł:
"Jestem zadowolona"
Szybka obsługa
Zabieg:
Operacje plastyczne powiek (październik 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jan Rykała
Kamila
5.0
Kamila
Dodano: 31 grudnia 2018
Tytuł:
"Dobra"
Nic
Wszystko
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (grudzień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jan Rykała
 
Szczegóły 
Łukasz
5.0
Łukasz
Dodano: 14 września 2018
Tytuł:
"Klinika godna polecenia."
Szybki termin konsultacji i zabiegu.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (lipiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jan Rykała
 
Szczegóły 
Aleksandra Kordowiak
4.0
Aleksandra Kordowiak
Dodano: 7 lutego 2019
Tytuł:
"Szybko , sprawniee"
Bardzo ladne miejsce
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek dolnych i górnych (styczeń 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jan Rykała
 
Szczegóły 
Paweł
4.0
Paweł
Dodano: 12 września 2018
Tytuł:
"opinia"
Profesjonalna obsługa, dbałość o klienta
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jan Rykała
 
Szczegóły 
Magdalena
4.0
Magdalena
Dodano: 18 czerwca 2018
Tytuł:
"Klinika godna polecenia"
Bardzo miła opieka. Wszystko przebiegło szybko. Jestem zadowolona.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jan Rykała
 
Szczegóły 
Aga
4.0
Aga
Dodano: 18 maja 2018
Tytuł:
"Opinia pozytywna"
Trochę przedmiotowo się czułam, jakbym coś kupowała...
Podobała mi się profesjonalna ocena zakresu zabiegu nosa
Zabieg:
Operacja nosa chrzęstnego i krzywej przegrody (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jan Rykała
 
Szczegóły 
bibi
4.0
bibi
Dodano: 11 kwietnia 2018
Tytuł:
"polecam"
Bardzo miła obsługa . Pani w recepcji przesympatyczna. Super lekarze.
Zabieg:
Plastyka brzucha (marzec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jan Rykała
 
Szczegóły 
Emilia
4.0
Emilia
Dodano: 1 marca 2018
Tytuł:
"Klinika godna polecenia"
Bardzo podobała mi się fachowa opieka i przyjemna atmosfera.
Zabieg:
Zmniejszenie piersi (luty 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jan Rykała
 
Szczegóły 
annamaria
3.0
annamaria
Dodano: 16 kwietnia 2018
Tytuł:
"Całokształt kliniki na 3"
nie podobało mi się, ze konsultacja za którą zapłaciłam 100zł trwała 5 minut, a pan doktor najpierw zarzucił mnie informacjami, których nie nadążałam notować, a potem przestępował z nogi na nogę żebym już sobie poszła. Nie podobało mi się także, że nie zostałam uprzedzona ani przed zabiegiem ani po zabiegu, o powikłaniach i następstwach czyli że np. mogę mieć gorączkę i czym mam tę gorączkę zbijać by nie dostać krwotoku. Nie miałam też zadnego kontaktu "emergency" do lekarza zeby móc zadzwonić z konsultacją gdyby działo się ze mną coś złego a nie tak poważnego by jechać na pogotowie. Za 13 000 PLN myślę, że można wymagać trochę lepszego serwisu i opieki niż na NFZ. Dobrze by było gdyby hospitalizaja po operacji trwała dłużej niż 12h ponieważ w domu leżałam z gorączką bez sił nie wiedząc nawet czym sobie pomóc. Nie otrzymałam za zabieg żadnego paragonu ani faktury, chociaz przedstawiłam potwierdzenia przelewów. Reasumując - panowie chirurdzy zapewne są fachowcami w swej dziedzinie, ale podejście do pacjenta taśmowe, trochę NFZ a trochę PRL. Szkoda, bo biorą za to grube pieniądze.
podobaly mi sie opinie w internecie które czytałam na temat fachowości obu panów chirurgów. Panie anastezjolożki i pani pielęgniarka sympatyczne i pomocne, wprowadzały miłą atmosferę, podały coś antywymiotnego przy narkozie. Dziekuje.
ODPOWIEDŹ PLACÓWKI: "Szanowna Pani, staramy się, aby konsultacja była szczegółowa i rzeczowa; zawsze na koniec pytamy Pacjenta, czy uzyskał wyczerpujące informacje . Takie rozmowy przed operacją odbywają się co najmniej dwie (pierwsza wizyta, następna w dniu zabiegu ) potem kolejna rozmowa z operatorem przy wypisie do domu. Zawsze w trakcie rozmowy z Pacjentem informujemy o przebiegu pooperacyjnym, możliwych wariantach gojenia, lekach, które ewentualnie należy stosować, a Pacjent na tej podstawie podpisuje świadomą, poinformowaną zgodę na zabieg. Pacjent zawsze otrzymuje wizytówkę z trzema numerami kontaktowymi dostępnymi 24h na dobę (podane są również na naszej stronie internetowej). Pragniemy również poinformować, że czas hospitalizacji jest uzależniony od rodzaju zabiegu i stanu ogólnego Pacjenta i ograniczony do niezbędnej opieki z medycznego punktu widzenia. O momencie wypisu decyduje lekarz. Uprzejmie informujemy, że do tej pory nie odebrała Pani paragonu fiskalnego, który czeka odłożony w rejestracji. Bardzo cieszy nas fakt, że docenia Pani nasze umiejętności i fachowość.Z poważaniem Zespół Kliniki Chirurgii Plastycznej Este L'arte"
Zabieg:
Operacje plastyczne nosa (marzec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jan Rykała
 
Szczegóły 
Andżelika
5.0
Andżelika
Dodano: 23 listopada 2018
Tytuł:
"Ok"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (listopad 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ryszard Bratoś
 
Szczegóły 
Julia
5.0
Julia
Dodano: 21 lipca 2017
Dotyczy:
Konsultacja lekarska w zakresie medycyny estetycznej (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Iwona Kulesza
 
Szczegóły 
Barbara
5.0
Barbara
Dodano: 23 maja 2017
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (maj 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jan Rykała
 
Szczegóły 
Barbara
5.0
Barbara
Dodano: 16 maja 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jan Rykała
 
Szczegóły 
Adrianna
4.0
Adrianna
Dodano: 14 maja 2018
Tytuł:
"Bardzo konkretnie"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jan Rykała
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.