Gabinety Lekarskie Grochowska 9 (dawniej: Kossaka 4) opinie

ocena 4.7 / 5 (14 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 20:00
wtorek
8:00 - 20:00
środa
8:00 - 20:00
czwartek
8:00 - 20:00
piątek
8:00 - 16:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Gabinety Lekarskie Grochowska 9 (dawniej: Kossaka 4) została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 14 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w przychodni.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,7

14 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Gabinety Lekarskie Grochowska to zespół prywatnych placówek realizujące usługi w szerokim spektrum specjalizacji m.in. chirurgii, ortopedii, internie, okulistyce, radiologii, dermatologii, laryngologii, kardiologii, onkologii, pediatrii, ginekologii, neurologii, urologii, endokrynologii, diabetologii, diagnostyki, reumatologii, stomatologii, fizjoterapii, medycyny estetycznej, psychologii, alergologii, proktologii, medycyny rodzinnej, flebologii, medycyny pracy, psychiatrii, medycyny chorób zakaźnych, chirurgii plastycznej, hematologii, dietetyki, zarówno w postaci konsultacji, diagnostyki, jak i licznych zabiegów. W opinii pacjentów placówka oferuje rzetelną i fachową pomoc, odznaczając się wyjątkową dbałością o ich komfort oraz indywidualnym podejściem do każdego przypadku medycznego. Klienci chwalą personel za ich profesjonalizm, zaangażowanie, chęć niesienia pomocy. Podkreślają, że zainteresowanie pacjentem jest na jednakowym poziomie przed zabiegiem, jak i po nim. Klient jest świadomy planu leczenia, poszczególnych jego etapów oraz efektów jakich można się spodziewać." - Agata W. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Justyna
5.0
Justyna
Dodano: 22 lutego 2018
Tytuł:
"Super klinika"
Super klinika, lekarz bardzo profesjonalny, szczegółowo odpowiada na pytania. Polecam jak najbardziej.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2018)
Lekarz:
lek. Joanna Kurmanow
 
Szczegóły 
DiKi
5.0
DiKi
Dodano: 19 lutego 2018
Tytuł:
"Wszytsko super"
Bardzo mila obsługa i zero kolejki
Dotyczy:
Konsultacja chirurga szczękowo - twarzowego (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Marian Tomasz Nowaczyk
 
Szczegóły 
Katarzyna
5.0
Katarzyna
Dodano: 9 grudnia 2017
Tytuł:
"Jestem zadowolona z tej wizyty"
Miła atmosfera, pomocna obsługa, sympatyczny lekarz i profesjonalna porada.
Dotyczy:
Konsultacja flebologiczna (grudzień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Margot
4.0
Margot
Dodano: 7 września 2017
Tytuł:
"Ogólnie wizyta zadowalająca"
Zmiana godz. wizyty i jeszcze 1 godzina oczekiwania
Miła Pani Doktor
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (sierpień 2017)
 
Szczegóły 
Jarosław
5.0
Jarosław
Dodano: 25 czerwca 2019
Tytuł:
"Idealnie"
Nie widzę żadnego problemu
Bardzo krótkie oczekiwanie na termin wizyty, kompetencje i komunikacja z lekarzem
Dotyczy:
Konsultacja chirurga szczękowo - twarzowego (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Marian Tomasz Nowaczyk
 
Szczegóły 
Weronika
5.0
Weronika
Dodano: 26 lipca 2018
Tytuł:
"Super"
Punktualnie, fachowo i bardzo profesjonalnie. Lekarz specjalista, który potrafi wyjaśnić w przystępny sposób, co dolega, dlaczego i jak to leczyć. Polecam
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły 
Agnieszka
5.0
Agnieszka
Dodano: 22 kwietnia 2018
Tytuł:
"Po wizycie w gabinecie,spokojnie będę czekała na termin zabiegu"
Na początek Panie w rejestracji,bardzo miłe i potrafią odpowiedzieć na pytania.Wizyta konsultacyjna w bardzo miłej atmosferze,zero nerwòw.Pani doktor wszystko mi objaśniła.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Joanna Kurmanow
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 10 kwietnia 2018
Tytuł:
"Polecam !!"
Jak najbardziej można polecić tę placówkę medyczną , profesjonalna i przemiła obsługa .Polecam
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Joanna Kurmanow
 
Szczegóły 
Monika
4.0
Monika
Dodano: 14 grudnia 2017
Tytuł:
"Nie polecam"
Miła pani w rejestracji.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Joanna Kurmanow
 
Szczegóły 
Marek
(Irlandia)
4.0
Marek (Irlandia)
Dodano: 29 września 2018
Tytuł:
"Godna polecenia"
Sprawna obsługa i miła
Zabieg:
USG Doppler żył / tętnic kończyn dolnych z konsultacją (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Ewa
5.0
Ewa
Dodano: 19 lipca 2017
Zabieg:
Skleroterapia pod kontrolą USG (lipiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Małgorzata
(Dopiewo)
5.0
Małgorzata (Dopiewo)
Dodano: 20 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Joanna Kurmanow
 
Szczegóły 
Albert
(Kępno)
5.0
Albert (Kępno)
Dodano: 5 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły 
Grzegorz
4.0
Grzegorz
Dodano: 11 maja 2017
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (maj 2017)
Lekarz:
lek. Sławomir Stępniewski
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska