4,6 / 5   (20 ocen)
Placówka Gabinety Leszczyński została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 20 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w gabinecie.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

19 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Gabinety Leszczyński to placówka medyczna prowadzona przez lek. Leszka Leszczyńskiego. Doktor Leszczyński to chirurg plastyczny specjalizujący się w zabiegach o charakterze rekonstrukcyjnym i estetycznym. Wykonuje zabiegi z zakresu: plastyki twarzy, plastyki piersi, modelowania brzucha oraz modelowania sylwetki. W opinii klientów, to specjalista rzeczowo omawiający zakres zabiegowy i w rezultacie profesjonalnie przeprowadzający zabiegi. Doktor Leszczyński nigdy nie zostawia pacjenta bez odpowiedzi, ani na maile, ani telefonicznie, ani na pytania zadawane na konsultacjach. Bardzo cierpliwy, sympatyczny, miły i kontaktowy. Klienci twierdza, że przychylność i empatia lekarza daje poczucie bezpieczeństwa." - Ewa A. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Katarzyna D
(Lubin)
7 listopada 2017
5,0

Świetna opieka

5,0 - Katarzyna D
Bardzo dobra opieka lekarska, opieka pielęgniarek, jak i również pań salowych. Przyjemna atmosfera i pyszne jedzenie.
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Kinga
29 listopada 2019
5,0

Otoplastyka u dr Leszczynskiego

5,0 - Kinga
Wklejanie welflonu 3h przed operacją. Uważam, że przed sama operacją by wystarczyło, ponieważ przez 3h bolała mnie dłoń co dodatkowo stresowalo.
Bardzo dobra obsługa pacjenta, osobny pokój, miła obsługa pan pielęgniarek.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (czerwiec 2019)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Magdalena
31 października 2019
5,0

Super bardzo zadowolona i usatysfakcjonowana

5,0 - Magdalena
Więcej informacji przekazywać przed zabiegiem co wziąć ze sobą a co jest zbędne...czy można płacić kartą płatniczą czy gotówką
Bardzo fachowa i rzetelna opieka medyczna Super klinika na wysokim poziomie Lekarz wszystko tłumaczył podczas zabiegu
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Monia
9 września 2019
5,0

Super bardzo polecam.

5,0 - Monia
Pełen profesjonalizm.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Dorota
11 lipca 2019
5,0

Opinia

5,0 - Dorota
Bardzo Dobra opieka 👍
Zabieg:  
Operacje plastyczne piersi (czerwiec 2019)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Wioletta
8 czerwca 2019
5,0

Zadowolona

5,0 - Wioletta
Miło, czysto, fachowa obsługa i opieka,
Zabieg:  
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (maj 2019)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Aneta T
30 kwietnia 2019
5,0

Jak Gabinet to tylko Gabinety Leszczynski . Najlepsze !!!

5,0 - Aneta T
Witam Nie moglam trafic w lepsze rece. Dr Leszczynski to profesionalista. Personel na 5+ . Polecam Gabinety Leszczynski
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Krystyna
1 kwietnia 2019
5,0

Polecam

5,0 - Krystyna
Sale 4 osobowe
Fachowe podejście do pacjenta,krótki czas oczekiwania na zabieg ,opieka pooperacyjna na oddziale.,
Zabieg:  
Zmniejszenie piersi (marzec 2019)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Dariusz
11 marca 2019
5,0

Wizyta trwała krótko . Sam zabieg i 2 doby po zabiegu minęły bardzo szybko . Panie pielęgniarki spisały się na medal.

5,0 - Dariusz
Bardzo łatwy dojazd .Opieka i podejście personelu do pacjenta wręcz wzorowe .
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (marzec 2019)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Malgorzata K.
(Jaczów)
12 kwietnia 2018
5,0

Polecam klinike

5,0 - Malgorzata K.
Miła obsługa,zabieg korekty uszu wykonany zgodnie z terminem,opieka medyczna po zabiegu
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (marzec 2018)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Magda
5 grudnia 2019
4,0

Pełne zadowolenie

4,0 - Magda
Wszystko mi się podobało
Profesjonalna opieka.Miły personel.Dobre jedzenie
Zabieg:  
Operacje plastyczne piersi (listopad 2019)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Małgorzata K
28 października 2019
4,0

Nowoczesna klinika i profesjonalna opieka miła i sympatyczna

4,0 - Małgorzata K
Wszystko okFachowa
Fachowa opieka
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Ula
(Legnica)
16 kwietnia 2019
4,0

Dr Leszczynski jest ok

4,0 - Ula
Wszystko pełna profesja
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Dariusz
10 grudnia 2018
4,0

Konsultacje lekarskie

4,0 - Dariusz
Profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (grudzień 2018)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Ewa
9 listopada 2018
4,0

Profesjonalizm i miła atmosfera

4,0 - Ewa
Zabieg zrobiony sprawnie oraz profesjonalizm
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Stella
17 kwietnia 2019
5,0

Jestem zadowolona z obsługi, miłe, sympatyczne Panie. Starają się, aby nie odczuwało się bólu, żeby było cieplutko i niczego nie brakowało 😊

5,0 - Stella
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Dorota
29 kwietnia 2019
4,0

Opinia

4,0 - Dorota
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Aniela
4 lutego 2019
4,0

Powiększenie piersi

4,0 - Aniela
Zabieg:  
Operacje plastyczne piersi (styczeń 2019)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły
Urszula
(Legnica)
24 stycznia 2019
4,0

Bdb

4,0 - Urszula
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2019)
Lekarz:  
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły