Gabinety Leszczyński opinie

ocena 4.5 / 5 (12 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
nieczynne
wtorek
nieczynne
środa
nieczynne
czwartek
nieczynne
piątek
nieczynne
sobota
9:00 - 10:00
niedziela
nieczynne
Placówka Gabinety Leszczyński została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 12 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w gabinecie.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,5

12 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Gabinety Leszczyński to placówka medyczna prowadzona przez lek. Leszka Leszczyńskiego. Doktor Leszczyński to chirurg plastyczny specjalizujący się w zabiegach o charakterze rekonstrukcyjnym i estetycznym. Wykonuje zabiegi z zakresu: plastyki twarzy, plastyki piersi, modelowania brzucha oraz modelowania sylwetki. W opinii klientów, to specjalista rzeczowo omawiający zakres zabiegowy i w rezultacie profesjonalnie przeprowadzający zabiegi. Doktor Leszczyński nigdy nie zostawia pacjenta bez odpowiedzi, ani na maile, ani telefonicznie, ani na pytania zadawane na konsultacjach. Bardzo cierpliwy, sympatyczny, miły i kontaktowy. Klienci twierdza, że przychylność i empatia lekarza daje poczucie bezpieczeństwa." - Ewa A. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Katarzyna Dz.
(Lubin)
5.0
Katarzyna Dz. (Lubin)
Dodano: 7 listopada 2017
Tytuł:
"Świetna opieka"
Bardzo dobra opieka lekarska, opieka pielęgniarek, jak i również pań salowych. Przyjemna atmosfera i pyszne jedzenie.
Lekarz:
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły 
Aneta T
5.0
Aneta T
Dodano: 30 kwietnia 2019
Tytuł:
"Jak Gabinet to tylko Gabinety Leszczynski . Najlepsze !!!"
Witam Nie moglam trafic w lepsze rece. Dr Leszczynski to profesionalista. Personel na 5+ . Polecam Gabinety Leszczynski
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły 
Krystyna
5.0
Krystyna
Dodano: 1 kwietnia 2019
Tytuł:
"Polecam"
Sale 4 osobowe
Fachowe podejście do pacjenta,krótki czas oczekiwania na zabieg ,opieka pooperacyjna na oddziale.,
Zabieg:
Zmniejszenie piersi (marzec 2019)
Lekarz:
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły 
Dariusz
5.0
Dariusz
Dodano: 11 marca 2019
Tytuł:
"Wizyta trwała krótko . Sam zabieg i 2 doby po zabiegu minęły bardzo szybko . Panie pielęgniarki spisały się na medal."
Bardzo łatwy dojazd .Opieka i podejście personelu do pacjenta wręcz wzorowe .
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (marzec 2019)
Lekarz:
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły 
Malgorzata K.
(Jaczów)
5.0
Malgorzata K. (Jaczów)
Dodano: 12 kwietnia 2018
Tytuł:
"polecam klinike"
Miła obsługa,zabieg korekty uszu wykonany zgodnie z terminem,opieka medyczna po zabiegu
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły 
Ula
4.0
Ula
Dodano: 16 kwietnia 2019
Tytuł:
"Dr Leszczynski jest ok"
Wszystko pełna profesja
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły 
Dariusz
4.0
Dariusz
Dodano: 10 grudnia 2018
Tytuł:
"Konsultacje lekarskie"
Profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły 
Ewa
4.0
Ewa
Dodano: 9 listopada 2018
Tytuł:
"Profesjonalizm i miła atmosfera"
Zabieg zrobiony sprawnie oraz profesjonalizm
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (październik 2018)
Lekarz:
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły 
Stella
5.0
Stella
Dodano: 17 kwietnia 2019
Tytuł:
"Jestem zadowolona z obsługi, miłe, sympatyczne Panie. Starają się, aby nie odczuwało się bólu, żeby było cieplutko i niczego nie brakowało 😊"
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły 
Dorota
4.0
Dorota
Dodano: 29 kwietnia 2019
Tytuł:
"Opinia"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły 
Aniela
4.0
Aniela
Dodano: 4 lutego 2019
Tytuł:
"Powiększenie piersi"
Zabieg:
Operacje plastyczne piersi (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły 
Urszula
4.0
Urszula
Dodano: 24 stycznia 2019
Tytuł:
"Bdb"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Leszek Leszczyński
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.