Chirurgia Plastyczna i Medycyna Estetyczna Barańscy opinie

ocena 5.0 / 5 (8 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
16:00 - 18:00
wtorek
-
środa
-
czwartek
16:00 - 18:00
piątek
-
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Chirurgia Plastyczna i Medycyna Estetyczna Barańscy została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 5.0 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 8 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

5,0

8 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"W placówce Chirurgia Plastyczna i Medycyna Estetyczna Barańscy wykonywane są głównie zabiegi korygujące niedoskonałości sylwetki i twarzy w zakresie chirurgii plastycznej oraz zabiegi odmładzające, wykonywane w ramach medycyny estetycznej. Państwo Elżbieta i Andrzej Barańscy to profesjonaliści z wieloletnim doświadczeniem, stale doskonalący się i podnoszący swoje kwalifikacje. W opinii naszych klientów to specjaliści jakich już teraz mało. Pełen profesjonalizm - tak najczęściej podsumowują swoje odczucia po pobycie w tej placówce. Lekarze ustalają nawet najmniejsze szczegóły zabiegów z pacjentami, a Ci przez cały czas pobytu w placówce mogą liczyć na doskonałą opiekę całego personelu. Co warte zauważenia w klinice panuje prawie rodzinna atmosfera, co powoduje, że pacjenci świetnie się w niej czują." - Ewa A. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Justyna
5.0
Justyna
Dodano: 25 listopada 2017
Tytuł:
"Polecam klinikę"
Lekarze, pielęgniarki spełniły wszystkie oczekiwania; rewelacyjny poziom obsługi.
Zabieg:
Podniesienie piersi (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Andrzej Barański
 
Szczegóły 
Paula
5.0
Paula
Dodano: 18 grudnia 2018
Tytuł:
"Sprawnie i dobrze"
Wszystko zostało omówione , podczas zabiegu doktor po kolei informował co robi i pytał czy boli czy jest wszystko dobrze ?
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Andrzej Barański
 
Szczegóły 
Danuta
5.0
Danuta
Dodano: 12 września 2018
Tytuł:
"Jak do tej pory bardzo pozytywnie"
Jestem bardzo zadowolona z konsultacji. Opinię będę mogła wydać dopiero po zabiegu
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Andrzej Barański
 
Szczegóły 
Malgorzata.T
5.0
Malgorzata.T
Dodano: 17 kwietnia 2018
Tytuł:
"Pomniejszanie piersi"
Brak
Klinika ,Ambiente ,caly Team,smaczne jedzenie
Zabieg:
Zmniejszenie piersi (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Elżbieta Parka-Barańska
 
Szczegóły 
kasia
5.0
kasia
Dodano: 14 marca 2018
Tytuł:
"polecam , wszystko jest bardzo profesjonalne na bardzo wysokim poziomie"
.
opieka przed i po zabiegu operacyjnym powiększanie piesi.
Zabieg:
Podniesienie piersi wraz z powiększaniem implantami (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Andrzej Barański
 
Szczegóły 
Elke
5.0
Elke
Dodano: 11 lipca 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Andrzej Barański
 
Szczegóły 
Agata
5.0
Agata
Dodano: 29 maja 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2017)
Lekarz:
lek. Andrzej Barański
 
Szczegóły 
Małgorzata
5.0
Małgorzata
Dodano: 28 kwietnia 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2017)
Lekarz:
lek. Elżbieta Parka-Barańska
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.