ocena 4.7 / 5 (31 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 20:00
wtorek
8:00 - 20:00
środa
8:00 - 20:00
czwartek
8:00 - 20:00
piątek
8:00 - 20:00
sobota
8:00 - 14:00
niedziela
-
Placówka Medicus Bonus Środa Wielkopolska została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 31 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,7

30 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Szpital Medicus Bonus w Środzie Wielkopolskiej to miejsce, w którym pacjent może liczyć nie tylko na specjalistyczną opiekę lekarską, ale także na nowoczesny sprzęt medyczny. Umawiam do tej placówki kilkadziesiąt wizyt w miesiącu i otrzymuję same pozytywne komentarze odnośnie kliniki. Klienci podkreślają, że największym atutem placówki są pracujący w nim ludzie. Lekarze są niezwykle zaangażowani, opiekuńczy, a także zawsze uśmiechnięci. Pacjenci chwalą dociekliwość i dokładność lekarzy. Zgodnie z opiniami klientów istotnym walorem Kliniki, są szybkie terminy zabiegów." - Marta G. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Krzysztof
5.0
Krzysztof
Dodano: 20 lutego 2018
Tytuł:
"Gdybym ponownie potrzebował pomocy, z pewnością bym się zjawił w Medicus Bonus w Poznaniu jeszcze raz"
Pora roku nie sprzyjała pieszym wedrówkom ulicami Poznania.
Nigdy nie byłem w Środzie Wlkp., ale w Poznaniu podobało mi się, że nigdy nie czekałem na konsultacje dłużej niż 5 min.
Zabieg:
Operacja otwarta zespołu cieśni kanału nadgarstka (styczeń 2018)
 
Szczegóły 
Alicja
(Piła)
4.0
Alicja (Piła)
Dodano: 15 stycznia 2018
Tytuł:
"Zabieg oceniam pozytywnie"
Błąd w recepcji - skreślenie bez parafy lekarza, który pozbawił mnie zniżki refundacyjnej na drogi lek, przesunięcie w czasie ok 1,5 godz planowanego wstępnie zabiegu i konieczność oczekiwania męża na korytarzu placówki
Miła obsługa, parking blisko placówki
Zabieg:
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (styczeń 2018)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Małgorzata ze Słupska
4.0
Małgorzata ze Słupska
Dodano: 19 października 2017
Tytuł:
"Komfortowe warunki w pokoju z łazienką i telewizorem"
Brak informacji o pobycie, regulaminie, o tym co mnie czeka. Pośpiech pielęgniarek. Brak odpowiedzi na moje pytanie. Brak zapytania, czy mam jakieś pytanie. Każda wpadała, robiła swoje, np. zakładała jakąś kroplówkę i znikała. Brak pokoju dla towarzyszącej mi osoby, który po wielu pytaniach otrzymał łóżko w moim pokoju. Nikt nie zapytał, czy zgadzam się, by uczestniczył w moich zabiegach.
ładny, dwuosobowy pokój z łazienką
Zabieg:
Operacja palucha koślawego / halluksa (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły 
Joanna
4.0
Joanna
Dodano: 20 grudnia 2017
Tytuł:
"OPINIA"
OCZEKIWANIE NA REJESTRACJĘ DO SZPITALA
MIŁA OBSŁUGA
Zabieg:
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (grudzień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Marcin
5.0
Marcin
Dodano: 15 września 2017
Tytuł:
"Polecam. Wszystko super"
Wszystko. Bardzo fajna klinika
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Basia
5.0
Basia
Dodano: 6 listopada 2019
Tytuł:
"Czułam profesjonalność i pewność w działaniu personelu."
Byłam zbyt krótko aby formułować większe opinie. Było sprawnie i spokojnie.
Zabieg:
Leczenie żylaków nóg (październik 2019)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Magdalena
5.0
Magdalena
Dodano: 23 października 2019
Tytuł:
"Profesjonalne podejście do pacjenta"
Godzina przyjęcia zgodna z planowana bardzo profesjonalnie
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (październik 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły 
Mirosław
5.0
Mirosław
Dodano: 30 sierpnia 2019
Tytuł:
"Profesjonalizm w każdym calu. Polecam"
brak
Zabieg oraz opieka po zabiegowa na najwyższym poziomie. Polecam!!!
Zabieg:
Operacje i leczenie przepuklin (sierpień 2019)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Mirosław
5.0
Mirosław
Dodano: 1 lipca 2019
Tytuł:
"Profesjonalizm w każdym calu. Polecam"
brak
Kompetencja obsługi oraz fachowość lekarza
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Ina
4.0
Ina
Dodano: 8 czerwca 2019
Tytuł:
"Żylaki nóg"
Bardzo dobra opieka. Przemiły personel.
Zabieg:
Leczenie żylaków nóg (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Michał
5.0
Michał
Dodano: 5 lutego 2019
Tytuł:
"Torbiel Bakera - usunięcie"
Profesjonalna obsługa
Zabieg:
Operacja klasyczna usunięcia torbieli Bakera (styczeń 2019)
 
Szczegóły 
Joanna C
5.0
Joanna Cichocka
Dodano: 8 stycznia 2019
Tytuł:
"Lepiej być nie mogło :-D"
Opieka, personel medyczny bardzo miły, podejście do pacjenta, konkretnie.
Zabieg:
Operacje i leczenie barku (listopad 2018)
 
Szczegóły 
Ewa
(Poznań)
5.0
Ewa (Poznań)
Dodano: 5 grudnia 2018
Tytuł:
"polecam"
dobry standard, czysto, miła Pani pielęgniarka
Zabieg:
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Natalia
5.0
Natalia
Dodano: 14 sierpnia 2018
Tytuł:
"Polecam :)"
Wszystko mi się podobało
Świetna opieka, czyściutko, dobre jedzenie :) same plusy
Zabieg:
Operacja skrócenia palca stopy (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły 
Sandra.W
5.0
Sandra.W
Dodano: 26 kwietnia 2018
Tytuł:
"👌100%Pozytywna👌"
Nie znajduję żadnych minósów podczas pobytu w klinice
Zdecydowanie najbardziej podobała mi się atmosfera panująca w klinice .
Zabieg:
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Edith
(Poznań)
5.0
Edith (Poznań)
Dodano: 28 marca 2018
Tytuł:
"Pozytywna"
Długi czas oczekiwania na przyjęcie oraz szukanie Pani po wpisie żeby rozliczyć za pobyt.
Zabieg:
Wycięcie pęcherzyka żółciowego laparoskopowo (marzec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Gosia
(Kórnik)
5.0
Gosia (Kórnik)
Dodano: 13 marca 2018
Tytuł:
"Super placówka"
Miła obsługa
Zabieg:
Skleroterapia żylaków (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Marek K (Irlandia)
(Irlandia)
4.0
Marek K (Irlandia) (Irlandia)
Dodano: 9 stycznia 2019
Tytuł:
"Polecam wszystkim, którzy nadal się wahają - jestem bardzo zadowolony 5+"
Miły i życzliwy personel profesjonalna opieka bardzo dobry kontakt z lekarzem prowadzącym
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków nóg (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Agata M
(Września)
4.0
Agata Marczak (Września)
Dodano: 30 kwietnia 2018
Tytuł:
"Polecam klinikę Medicus Bonus w Środzie Wielkopolskiej"
Fachowa opieka, empatia personelu, bardzo dobre warunki pobytu.
Lekarz:
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły 
Lechu
4.0
Lechu
Dodano: 25 marca 2018
Tytuł:
"Ogólnie polecam"
Mała dezinformacja ze strony personelu
Miłe podejście do pacjenta.
Zabieg:
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (marzec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Halina
3.0
Halina
Dodano: 31 stycznia 2019
Tytuł:
"Klinika bez lokalizacji"
Całkowity brak informacji o lokalizacji, brak tablic przy windzie. Na mapie pokazana inna lokalizacja i mimo, że dowiedziałam się w jakim budynku się mieści krążyłam w kółko nie mogąc znaleźć.
Miła obsługa
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (styczeń 2019)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Jan
(Poznań)
5.0
Jan (Poznań)
Dodano: 16 kwietnia 2018
Tytuł:
"Polecam"
Zabieg:
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Pacjent
(Gorzów Wielkopolski)
5.0
Pacjent (Gorzów Wielkopolski)
Dodano: 23 października 2017
Tytuł:
"Super"
Zabieg:
Artroskopia lecznicza stawu kolanowego (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły 
Natalia
5.0
Natalia
Dodano: 7 sierpnia 2017
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (sierpień 2017)
Lekarz:
lek. Sławomir Stępniewski
 
Szczegóły 
Natalia
5.0
Natalia
Dodano: 12 lipca 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Sławomir Stępniewski
 
Szczegóły 
Dariusz
5.0
Dariusz
Dodano: 8 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (czerwiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły 
Aldona
5.0
Aldona
Dodano: 2 czerwca 2017
Zabieg:
Operacje i leczenie kolana (maj 2017)
Lekarz:
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły 
Honorata
5.0
Honorata
Dodano: 16 marca 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2017)
Lekarz:
lek. Sławomir Stępniewski
 
Szczegóły 
Anna
(Janowice)
5.0
Anna (Janowice)
Dodano: 16 marca 2017
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (marzec 2017)
Lekarz:
lek. Sławomir Stępniewski
 
Szczegóły 
Mirosław
4.0
Mirosław
Dodano: 11 października 2019
Tytuł:
"Konsultacja w sprawie operacji cieśni nadgarstka metodą endoskopową."
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (październik 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły