4,4 / 5  - 70 opinii

Opinie z internetu

Placówka Szpital Medicus Bonus Środa Wielkopolska została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.4 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 70 opinii użytkowników z 3 różnych źródeł internetowych.

4,4

70 ocen
(z 3 źródeł)
4,6 / 5  (38 ocen placówki na Tourmedica.pl)
4,0 / 5  (20 ocen placówki na Google.pl)
4,7 / 5  (13 ocen placówki na Facebook.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"Szpital Medicus Bonus w Środzie Wielkopolskiej to miejsce, w którym pacjent może liczyć nie tylko na specjalistyczną opiekę lekarską, ale także na nowoczesny sprzęt medyczny. Umawiam do tej placówki kilkadziesiąt wizyt w miesiącu i otrzymuję same pozytywne komentarze odnośnie kliniki. Klienci podkreślają, że największym atutem placówki są pracujący w nim ludzie. Lekarze są niezwykle zaangażowani, opiekuńczy, a także zawsze uśmiechnięci. Pacjenci chwalą dociekliwość i dokładność lekarzy. Zgodnie z opiniami klientów istotnym walorem Kliniki, są szybkie terminy zabiegów."

Marta G. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Krzysztof
20 lutego 2018
5,0

Gdybym ponownie potrzebował pomocy, z pewnością bym się zjawił w Medicus Bonus w Poznaniu jeszcze raz

5,0 - Krzysztof
Pora roku nie sprzyjała pieszym wedrówkom ulicami Poznania.
Nigdy nie byłem w Środzie Wlkp., ale w Poznaniu podobało mi się, że nigdy nie czekałem na konsultacje dłużej niż 5 min.
Zabieg:  
Operacja otwarta zespołu cieśni kanału nadgarstka (styczeń 2018)
 
Szczegóły
Alicja
(Piła)
15 stycznia 2018
4,0

Zabieg oceniam pozytywnie

4,0 - Alicja
Błąd w recepcji - skreślenie bez parafy lekarza, który pozbawił mnie zniżki refundacyjnej na drogi lek, przesunięcie w czasie ok 1,5 godz planowanego wstępnie zabiegu i konieczność oczekiwania męża na korytarzu placówki
Miła obsługa, parking blisko placówki
Zabieg:  
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Małgorzata ze Słupska
19 października 2017
4,0

Komfortowe warunki w pokoju z łazienką i telewizorem

4,0 - Małgorzata ze Słupska
Brak informacji o pobycie, regulaminie, o tym co mnie czeka. Pośpiech pielęgniarek. Brak odpowiedzi na moje pytanie. Brak zapytania, czy mam jakieś pytanie. Każda wpadała, robiła swoje, np. zakładała jakąś kroplówkę i znikała. Brak pokoju dla towarzyszącej mi osoby, który po wielu pytaniach otrzymał łóżko w moim pokoju. Nikt nie zapytał, czy zgadzam się, by uczestniczył w moich zabiegach.
ładny, dwuosobowy pokój z łazienką
Zabieg:  
Operacja palucha koślawego / halluksa (wrzesień 2017)
Lekarz:  
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły
Joanna
20 grudnia 2017
4,0

OPINIA

4,0 - Joanna
OCZEKIWANIE NA REJESTRACJĘ DO SZPITALA
MIŁA OBSŁUGA
Zabieg:  
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (grudzień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Marcin
15 września 2017
5,0

Polecam. Wszystko super

5,0 - Marcin
Wszystko. Bardzo fajna klinika
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Krzysztof
8 maja 2020
5,0

Jestem mega zadowolony

5,0 - Krzysztof
Dosłownie wszystko,od samego wejścia aż do wyjścia,nie mam prawa na nic narzekać bo na prawdę nie ma na co.
Zabieg:  
Artroskopowa operacja więzadła krzyżowego przedniego (ACL) (kwiecień 2020)
Lekarz:  
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły
Tomasz
25 listopada 2019
5,0

Polecam!

5,0 - Tomasz
Rozdzielenie pacejntów na NFZ i prywatnych w głównej recepcji.
Wysokiej klasy zaplecze socjalne, łazienka w każdej sali, bardzo czysto, ciepło i przyjemnie. Recepcja na wysokim poziomie - obsługa. Przyjęcie do szpitala szybkie, bez zbędnej biurokracji.
Zabieg:  
Operacja koślawej pięty (listopad 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły
Basia
6 listopada 2019
5,0

Czułam profesjonalność i pewność w działaniu personelu.

5,0 - Basia
Byłam zbyt krótko aby formułować większe opinie. Było sprawnie i spokojnie.
Zabieg:  
Leczenie żylaków nóg (październik 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Magdalena
23 października 2019
5,0

Profesjonalne podejście do pacjenta

5,0 - Magdalena
Godzina przyjęcia zgodna z planowana bardzo profesjonalnie
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły
Mirosław
30 sierpnia 2019
5,0

Profesjonalizm w każdym calu. Polecam

5,0 - Mirosław
brak
Zabieg oraz opieka po zabiegowa na najwyższym poziomie. Polecam!!!
Zabieg:  
Operacje i leczenie przepuklin (sierpień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Mirosław
1 lipca 2019
5,0

Profesjonalizm w każdym calu. Polecam

5,0 - Mirosław
brak
Kompetencja obsługi oraz fachowość lekarza
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Ina
8 czerwca 2019
4,0

Żylaki nóg

4,0 - Ina
Bardzo dobra opieka. Przemiły personel.
Zabieg:  
Leczenie żylaków nóg (maj 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Michał
5 lutego 2019
5,0

Torbiel Bakera - usunięcie

5,0 - Michał
Profesjonalna obsługa
Zabieg:  
Operacja klasyczna usunięcia torbieli Bakera (styczeń 2019)
 
Szczegóły
Joanna C.
8 stycznia 2019
5,0

Lepiej być nie mogło :-D

5,0 - Joanna C.
Opieka, personel medyczny bardzo miły, podejście do pacjenta, konkretnie.
Zabieg:  
Operacje i leczenie barku (listopad 2018)
 
Szczegóły
Ewa
(Poznań)
5 grudnia 2018
5,0

Polecam

5,0 - Ewa
dobry standard, czysto, miła Pani pielęgniarka
Zabieg:  
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Natalia
14 sierpnia 2018
5,0

Polecam :)

5,0 - Natalia
Wszystko mi się podobało
Świetna opieka, czyściutko, dobre jedzenie :) same plusy
Zabieg:  
Operacja skrócenia palca stopy (sierpień 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły
Sandra.W
26 kwietnia 2018
5,0

👌100%Pozytywna👌

5,0 - Sandra.W
Nie znajduję żadnych minósów podczas pobytu w klinice
Zdecydowanie najbardziej podobała mi się atmosfera panująca w klinice .
Zabieg:  
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Edith
(Poznań)
28 marca 2018
5,0

Pozytywna

5,0 - Edith
Długi czas oczekiwania na przyjęcie oraz szukanie Pani po wpisie żeby rozliczyć za pobyt.
Zabieg:  
Wycięcie pęcherzyka żółciowego laparoskopowo (marzec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Gosia
(Kórnik)
13 marca 2018
5,0

Super placówka

5,0 - Gosia
Miła obsługa
Zabieg:  
Skleroterapia żylaków (luty 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Justyna
18 czerwca 2020
4,0

Wizyta Medicus Bonus

4,0 - Justyna
Szybkość obsługi, mała formalizacja
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (czerwiec 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Krzysztof
4 czerwca 2020
4,0

Super klinika

4,0 - Krzysztof
Oceniam klinikę na 5
Zabieg:  
Operacje pęcherzyka żółciowego (maj 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Paweł
14 maja 2020
4,0

Ogólnie jestem zadowolony

4,0 - Paweł
Byłem umówiony na godzinę 15 a wszedłem na wizytę pół godziny później. Byłem przekonany, że mój zabieg doktor "wyceni" na niższą cene🙂
Bardzo miła obsługa.
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (maj 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Marzena
18 marca 2020
4,0

Opinia

4,0 - Marzena
Miła i szybka obsluga
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (marzec 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Marek K (Irlandia)
(Irlandia)
9 stycznia 2019
4,0

Polecam wszystkim, którzy nadal się wahają - jestem bardzo zadowolony 5+

4,0 - Marek K (Irlandia)
Miły i życzliwy personel profesjonalna opieka bardzo dobry kontakt z lekarzem prowadzącym
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Agata M
(Września)
30 kwietnia 2018
4,0

Polecam klinikę Medicus Bonus w Środzie Wielkopolskiej

4,0 - Agata M
Fachowa opieka, empatia personelu, bardzo dobre warunki pobytu.
Lekarz:  
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły
Lechu
25 marca 2018
4,0

Ogólnie polecam

4,0 - Lechu
Mała dezinformacja ze strony personelu
Miłe podejście do pacjenta.
Zabieg:  
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (marzec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Halina
31 stycznia 2019
3,0

Klinika bez lokalizacji

3,0 - Halina
Całkowity brak informacji o lokalizacji, brak tablic przy windzie. Na mapie pokazana inna lokalizacja i mimo, że dowiedziałam się w jakim budynku się mieści krążyłam w kółko nie mogąc znaleźć.
Miła obsługa
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (styczeń 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Joanna
8 lipca 2020
5,0

Joanna

5,0 - Joanna
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (lipiec 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
Jan
(Poznań)
16 kwietnia 2018
5,0

Polecam

5,0 - Jan
Zabieg:  
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Pacjent
(Gorzów Wielkopolski)
23 października 2017
5,0

Super

5,0 - Pacjent
Zabieg:  
Artroskopia lecznicza stawu kolanowego (czerwiec 2017)
Lekarz:  
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły
Natalia
7 sierpnia 2017
5,0
5,0 - Natalia
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (sierpień 2017)
Lekarz:  
lek. Sławomir Stępniewski
 
Szczegóły
Natalia
12 lipca 2017
5,0
5,0 - Natalia
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Sławomir Stępniewski
 
Szczegóły
Dariusz
8 czerwca 2017
5,0
5,0 - Dariusz
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (czerwiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Krzysztof Galbas
 
Szczegóły
Aldona
2 czerwca 2017
5,0
5,0 - Aldona
Zabieg:  
Operacje i leczenie kolana (maj 2017)
Lekarz:  
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły
Honorata
16 marca 2017
5,0
5,0 - Honorata
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2017)
Lekarz:  
lek. Sławomir Stępniewski
 
Szczegóły
Anna
(Janowice)
16 marca 2017
5,0
5,0 - Anna
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (marzec 2017)
Lekarz:  
lek. Sławomir Stępniewski
 
Szczegóły
Mirosław
(Dołuje)
11 października 2019
4,0

Konsultacja w sprawie operacji cieśni nadgarstka metodą endoskopową.

4,0 - Mirosław
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Stawicki
 
Szczegóły