Weiss Klinik opinie

ocena 4.3 / 5 (19 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 19:00
wtorek
8:00 - 19:00
środa
8:00 - 19:00
czwartek
8:00 - 19:00
piątek
8:00 - 19:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Weiss Klinik została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako bardzo dobra. Średnia ocena wynosi 4.3 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 19 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,3

19 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Weiss Klinik to prywatny szpital oraz poradnie specjalistyczne - okulistyczna, chirurgii plastycznej i ogólnej. To jeden z wiodących ośrodków okulistycznych w Polsce. Specjalizuje się w laserowej korekcji wad wzroku, w leczeniu zaćmy i innych schorzeń okulistycznych. W szpitalu przeprowadzane są również zabiegi chirurgii plastycznej. W tym zakresie konsultuje świetna specjalistka - dr Sybilla Piekarska, do której przyjeżdżają pacjenci z całej Polski, jak również zagranicy. Klienci kliniki chwalą sobie opiekę medyczną, personel, szybkie terminy zabiegów, jak również uzyskane efekty. Z obserwacji i doświadczenia naszych klientów wynika, że doświadczeni specjaliści, nowoczesne metody leczenia, bezpieczny i nowoczesny sprzęt, a także profesjonalna i indywidualna opieka – to zdecydowane zalety tego miejsca. Placówka posiada ogólnopolski certyfikat „Szpital bez bólu”, który nadawany jest placówkom medycznym w Polsce. To potwierdzenie wprowadzenia najwyższych standardów uśmierzania bólu pooperacyjnego." - Karolina G. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Karina
5.0
Karina
Dodano: 11 listopada 2017
Tytuł:
"Profesjonalnie wykonany zabieg"
Profesjonalnie wykonany zabieg, opieka przed i po. Bardzo miły personel
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (październik 2017)
Lekarz:
lek. Sybilla Piekarska
 
Szczegóły 
Beata
5.0
Beata
Dodano: 25 maja 2017
Witam. Konsultacja przebiegła pomyślnie. Jestem zadowolona z wyboru szpitala, chirurga:) Beata
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2017)
Lekarz:
lek. Sybilla Piekarska
 
Szczegóły 
Marta P.
4.0
Marta P.
Dodano: 17 stycznia 2018
Tytuł:
"Polecam serdecznie klinikę"
Opieka nad pacjentem, punktualność, profesjonalizm, miła obsługa
Dotyczy:
Konsultacja okulistyczna (styczeń 2018)
 
Szczegóły 
Wiesław
5.0
Wiesław
Dodano: 5 grudnia 2017
Tytuł:
"Po prostu polecam"
Szybkość wizyty i przeprowadzonego zabiegu.
Zabieg:
Leczenie zaćmy (listopad 2017)
 
Szczegóły 
Ireneusz
5.0
Ireneusz
Dodano: 11 lipca 2017
Miło i profesjonalnie
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Sybilla Piekarska
 
Szczegóły 
Krystian
5.0
Krystian
Dodano: 12 listopada 2018
Tytuł:
"zabieg laserowy oczu"
Od samego początku miła I profesjonalna "obsługa" , panie z recepcji chętnie odpowiadały na wszystkie pytania....Bardzo Dobra opieka i lekarze . Polecam tą klinike a pani Agnieszce która się zajmowała moją sprawą bardzo dziękuję.
 
Szczegóły 
Wojciech
5.0
Wojciech
Dodano: 24 października 2018
Tytuł:
"Po otwarciu oczu..."
Nie było, no może wysoki koszt zabiegu i brak refundowania przez NFZ ale to inna sprawa.
Profesjonalna opieka przed i po oraz pełna informacja o zabiegu.
Zabieg:
Laserowa korekcja wzroku LASEK (październik 2018)
 
Szczegóły 
IREK
4.0
IREK
Dodano: 20 października 2017
Miła i profesjonalną obsługa
Zabieg:
Plastyka zniekształcenia porozszczepowego wargi (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Sybilla Piekarska
Damian
4.0
Damian
Dodano: 2 listopada 2018
Tytuł:
"Rozczarowanie"
Krótki czs oczekiwania
Dotyczy:
Konsultacja okulistyczna (październik 2018)
 
Szczegóły 
Wojciech k
4.0
Wojciech k
Dodano: 21 sierpnia 2018
Tytuł:
"Opinia"
Telefon automat wprowadza w błąd w soboty
Miła atmosfera
Zabieg:
Operacja zaćmy metodą fakoemulsyfikacji z wszczepieniem soczewki asferycznej (sierpień 2018)
 
Szczegóły 
Marzena
4.0
Marzena
Dodano: 30 lipca 2018
Tytuł:
"☺"
Mimo umówionej godziny wizyty trzeba bylo czekac ponad godzine na wizytę.
Pani doktor udzielila w 100 % informacji
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Sybilla Piekarska
 
Szczegóły 
Robert Wójcik
4.0
Robert Wójcik
Dodano: 7 maja 2018
Tytuł:
"Jestem mega zadowolony"
Pełen profesionalizm
 
Szczegóły 
daria
4.0
daria
Dodano: 31 marca 2018
Tytuł:
"Weiss klinik. opinia"
brak lekarza podczas wypisu
Opieka pielęgniarska i lekarska w dzień zabiegu i w nocy
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Sybilla Piekarska
 
Szczegóły 
Aneta
4.0
Aneta
Dodano: 6 marca 2018
Tytuł:
"Miejsce i pani doktor w 100% wzbudza zaufanie"
Pełen profesjonalizm, wyczerpująca ilość informacji na temat zbiegu.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Sybilla Piekarska
 
Szczegóły 
Ania L.
4.0
Ania L.
Dodano: 7 grudnia 2017
Tytuł:
"Profesjonalizm"
Profesjonalizm, kultura, fachowość.
Lekarz:
dr n. med. Wojciech Myga
 
Szczegóły 
Justyna
3.0
Justyna
Dodano: 9 marca 2018
Tytuł:
"Pozytywna"
Miła obsługa, sprawnie przeprowadzone badanie
Dotyczy:
Konsultacja okulistyczna (marzec 2018)
 
Szczegóły 
Jan
5.0
Jan
Dodano: 6 grudnia 2018
Tytuł:
"Wszystko w najlepszym porządku"
Dotyczy:
Konsultacja okulistyczna (grudzień 2018)
 
Szczegóły 
Krzysztof
4.0
Krzysztof
Dodano: 22 listopada 2017
Tytuł:
"Fachowość i precyzja"
Zabieg:
Laserowa korekcja wad wzroku (listopad 2017)
 
Szczegóły 
Bzyk
3.0
Bzyk
Dodano: 14 kwietnia 2018
Tytuł:
"Samo życie"
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Sybilla Piekarska
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.