Orthos Szpital Wielospecjalistyczny opinie

ocena 4.7 / 5 (14 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
7:00 - 18:00
wtorek
7:00 - 18:00
środa
7:00 - 18:00
czwartek
7:00 - 18:00
piątek
7:00 - 18:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Orthos Szpital Wielospecjalistyczny została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 14 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,7

13 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena pacjentów Tourmedica.pl:
Znakomita:
(9)
(9)
Bardzo dobra:
(4)
(4)
Dobra:
(0)
(0)
Słaba:
(0)
(0)
Bardzo słaba:
(0)
(0)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

J.w
4.0
J.w
Dodano: 23 lutego 2018
Tytuł:
"Pełna profeska"
Automat do kawy - złodziej recydywista.
Profesjonalizm dr Lesiaka. Dowcipny lizak. Sympatyczne panie pielęgniarki. Bardzo uczynne panie stalowe. Ładny czysty pokój.
Zabieg:
Operacja przepukliny pępkowej klasycznie (luty 2018)
 
Szczegóły 
Witold
5.0
Witold
Dodano: 18 lipca 2019
Tytuł:
"Polecam :)"
Uprzejmy personel. Dobra informacja. Porządek i czystość.
Zabieg:
Operacja przepukliny pachwinowej obustronnej z użyciem siatki (lipiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Paweł Lesiak
 
Szczegóły 
Mateusz
5.0
Mateusz
Dodano: 7 czerwca 2019
Tytuł:
"Dobra praca"
Nic
Wszystko
Zabieg:
Artroskopowa operacja więzadła krzyżowego przedniego (ACL) (maj 2019)
Lekarz:
lek. Mateusz Patkowski
 
Szczegóły 
Piotr Z.
5.0
Piotr Z.
Dodano: 20 maja 2019
Tytuł:
"Zabieg przeprowadzony perfekcyjnie"
Niedokładne wyznaczanie godzin wizyt (3 osoby na tą samą godzinę)
Merytoryczność personelu i miła obsługa
Zabieg:
Operacje przepukliny pachwinowej (marzec 2019)
 
Szczegóły 
Wojtek
5.0
Wojtek
Dodano: 17 maja 2019
Tytuł:
"Perfekcyjnie"
Profesjonalna opieka,czyste i doskonale wyposażone sale pacjęta, Zespół pielęgniarski skoncentrowany na zdrowiu pacjęta ,bardzo miła atmosfera ,doskonałe warunki do pwrotu do zdrowia.
Zabieg:
Endoprotezoplastyka całkowita bezcementowa stawu biodrowego (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Piotr Sankowski
 
Szczegóły 
Córka Tadeusza
5.0
Córka Tadeusza
Dodano: 10 maja 2019
Tytuł:
"Dziękujemy"
Wspaniały zespół, cudownie ludzie, jestem pod ogromnym wrażeniem, fachowa pomoc i doradztwo, wszystko na jak najwyższym poziomie, operacja bez żadnych komplikacji, dziękuję że mój tata trafił właśnie tam, bardzo szybko wrócił do pełnej sprawności, jest po laparoskopii przepukliny szybko wrócił do pracy, dziękuję w imieniu taty jak i swoim za to że trafiliśmy właśnie tam, Przesympatyczni ludzie otoczyli tatę fachowa opieka, taty opiekun przemiła blondyneczka, Pani Agnieszko dziękujemy za wszystko, dziękujemy lekarzowi jak i całemu personelowi, z czystym sumieniem polecam, zasługujecie na jak najwyższą ocenę. Pozdrawiamy cały zespół z komorowic
Zabieg:
Operacje przepukliny pachwinowej (kwiecień 2019)
 
Szczegóły 
Marek W.
5.0
Marek W.
Dodano: 1 kwietnia 2019
Tytuł:
"Szpital na miarę Świtową!!"
Nie ma nic
Bardzo miły i profesjonalny zespół lekarzy i pielęgniarek
Zabieg:
Operacje przepukliny pępkowej (marzec 2019)
 
Szczegóły 
Wojtek
5.0
Wojtek
Dodano: 18 stycznia 2019
Tytuł:
"Perfekcyjnie"
Wszystko perfekcyjnie, wspaniały personel, komfort i profesjonalne wyposażenie
Zabieg:
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej laparoskopowo z użyciem siatki (styczeń 2019)
 
Szczegóły 
Agnieszka Jaworska
5.0
Agnieszka Jaworska
Dodano: 8 grudnia 2018
Tytuł:
"Zabieg osteotomi kolanowej"
Jestem bardzo zadowolona, zabieg spełnił moje oczekiwania, bardzo profesjonalna opieka.
Zabieg:
Osteotomia korekcyjna goleni (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Mateusz Patkowski
Ireneusz
4.0
Ireneusz
Dodano: 16 lipca 2019
Tytuł:
"Szybko"
Nic
Relacje z pacjentem
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (lipiec 2019)
Lekarz:
dr Rafał Pustelnik
 
Szczegóły 
Sebastian
4.0
Sebastian
Dodano: 15 czerwca 2019
Tytuł:
"Mój szpital :)"
Pomimo że myślę iż ze był to tylko incydent , muszę napisać że nie podobało mi się reakcja jednej z pielęgniarek która wyśmiała mnie i rzucała komentarzami w moją stronę kiedy po zabiegu wychodząc ze szpitala poprosiłem o pomoc zniesienia mojego plecaka na niższe piętro , plecak wydawał mi się bardzo ciężki i koniec końców i tak znosiłem go sam :(
Czysto , schludnie i nowocześnie .Ogólnie komfortowo.
Zabieg:
Operacje i leczenie przepuklin (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Paweł Lesiak
 
Szczegóły 
Kinga
5.0
Kinga
Dodano: 22 maja 2019
Tytuł:
"Jestem w dobrych rękach dziękuje"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Wojciech Wacławowicz
 
Szczegóły 
Marek
4.0
Marek
Dodano: 15 kwietnia 2019
Tytuł:
"Marek"
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr n. med. Paweł Lesiak
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska